Bu sistemin çalışıp calismadigini nerde deniyebilirim

myzre

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhabalar şuan yeni sistem topluyorum kasa psu anakart ve işlemci aldim indirimden bunlari nerde deniyebilirim acaba internet cafeye götürsem denerlermi

Merhabalar şuan yeni sistem topluyorum kasa psu anakart ve işlemci aldim indirimden bunlari nerde deniyebilirim acaba internet cafeye götürsem denerlermi
Rami de alınca toplar denersin başka yere götürme ne yapacakları belli olmaz. İlla hemen deneyim dersen de çevrende masaüstü bilgisayarı olan arkadaş akraba vs den aynı DDR sürümüne sahip bir RAM ödünç alıp onunla toplayıp deneyebilirsin.

Rami de alınca toplar denersin başka yere götürme ne yapacakları belli olmaz. İlla hemen deneyim dersen de çevrende masaüstü bilgisayarı olan arkadaş akraba vs den aynı DDR sürümüne sahip bir RAM ödünç alıp onunla toplayıp deneyebilirsin.
Bozuk çıkarsa iade alırlarmıki ram almamda 1 ay sürer çalışıyorum iade süreci 14 gun diye bildigim icin sordum aslinda

öyle yer altı internet cafe 1060 2060 lı çöplerin bulundugu internet cafelere gitmedigin sürece güzel bir internet cafeye gidip 200-300tl verirsin denerler senin için

Son düzenleme:
kendin toplayıp denemen lazım şimdi bir tatsızlık çıkar sen üzülürsün raminide al kendin yap bir sıkıntılı parça varsa farklı bir yerde denersin

Bozuk çıkarsa iade alırlarmıki ram almamda 1 ay sürer çalışıyorum iade süreci 14 gun diye bildigim icin sordum aslinda
Bozuksa ürün servise gider ve servis bozuk olduğunu teyit ederse iade/değişim kararı çıkar işine geleni yaparsın.

İade süresi geçmeden ürünlerde fiziksel bir hasar olmadığından emin olsan yeterli.

Geri