Rog Strix Scope Tuş Kırıldı

abdulkadir1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Merhaba şu an kullandığım ürün asus rog strix scope klavye rx red switch klavye ile ilgili bir sorum olacaktı klavyeden memnunum fakat sol yön tuşunun tırnakları kırıldı temizlerken ve tuş şu an tam oturmuyor yerine çıkıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç anlamıyorum klavye işinden de bu tuş tekli satılıyor mu bilgisi olan veya önerisi olan ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Ekler

• 27641e92-ccf4-4ad4-920a-c03895ac9683.webp
    27641e92-ccf4-4ad4-920a-c03895ac9683.webp
    79.5 KB · Hit: 49
  • 24915430-fe60-4e15-9d98-d6605c703f60.webp
    24915430-fe60-4e15-9d98-d6605c703f60.webp
    157.4 KB · Hit: 48
Hocam kullanmıyorsanız görüntüyü bozmama açısından üstünde durabilir bence. Ama lullanıyorsanız tuş illa vardır 2. Sitelerinde veya instada. Son çare 3d baskı olur sağ tarafı sağlam şekilde örnek verirsiniz basarlar ama fiyat ne olur bilemiyorum

Hocam kullanmıyorsanız görüntüyü bozmama açısından üstünde durabilir bence. Ama lullanıyorsanız tuş illa vardır 2. Sitelerinde veya instada. Son çare 3d baskı olur sağ tarafı sağlam şekilde örnek verirsiniz basarlar ama fiyat ne olur bilemiyorum
Aktif şekilde kullanıyorum ya tırnakları da içinde kaldı yani ne kadar fasonmuş tırnaklar

Geçmiş olsun. Bir ara ben de kullanmıştım. Bir kaç kere de söküp temizlemiştim. Sorun olmamıştı demek ki şansa kurtulmuşuz. O zaman daha buna sök tak yapmayayım ben.
Kırıldı ya sinirim bozuldu birde 4 tırnakta aynı anda kırıldı içerde kaldı hiç böyle olmamıştı hem tırnaklar içerde kaldı hem durmuyor bunu japon ile yapıştırsam tutar mı acaba

Kırıldı ya sinirim bozuldu birde 4 tırnakta aynı anda kırıldı içerde kaldı hiç böyle olmamıştı hem tırnaklar içerde kaldı hem durmuyor bunu japon ile yapıştırsam tutar mı acaba
İçerde kaldığı için yeni tuşu da takamayacaksın tekli tuş da satılmıyor maalesef, logitech'in de eskiden böyle bir switch tasarımı vardı kronik bunlarda maalesef dandik.

Biraz tehlikeli belki daha kötü olur ama risk alıp denemek isterseniz ince sıcak silikon basıp donduktan sonra çekerek kalan parçaları çıkarabilirsiniz. Fakat riskli olabilir belki kullanılmaz hale gelir dikkat etmek lazım. Size kalmış deneyip denememek.

Sinirim bozuldu çöpe atıp yeni klavye alasım geldi şu an
Hocam yedek klavye olarak kaldırın yeni klavye önerelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz tehlikeli belki daha kötü olur ama risk alıp denemek isterseniz ince sıcak silikon basıp donduktan sonra çekerek kalan parçaları çıkarabilirsiniz. Fakat riskli olabilir belki tuş kullanılmaz hale gelir dikkat etmek lazım. Size kalmış deneyip denememek.
Çıkarsa bile yeni tuş yok ki ortada takacak :d

Harbiden yani iyi klavye diyordum 2 silmeye hemen kırılıverdi tırnakları neyse yapacak bir şey yok kutusuna koyup depoya anlaşılan

Yani olabilir klavye önerisi çok aşırı uçuk olmadığı sürece ama ben tam klavye kullanıyorum genelde

Son düzenleme:

Ne kadar sağlam olur bilmiyorum ama çıkarsa havya ile plastik kaynağı veya hızlı yapıştırıcı ile tırnakları yerine yapıştırmak denenebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,795
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri