fiyatlarını bilmediğim için bir şey veremeyeceğim beyaz olması önemli kasa üzerinden ya da kumandayla rgblerin değişmesi gerek bir de mesh olursa iyi olur
2.el bölümüne aç reklam yasakelimde sıfır kapalı kutu vatandan alınma beyaz kasa var sahibinden ilan numarası 1298964050
bir bak istersen, beğenirsen cüzi bir indirim yaparım.
sence burdaki msi kasamı daha iyi yoksa aerocool d501 a mı daha iyi
ikinci el almıyorum kardeşim sıfırelimde sıfır kapalı kutu vatandan alınma beyaz kasa var sahibinden ilan numarası 1298964050
bir bak istersen, beğenirsen cüzi bir indirim yaparım.
baktım ona 2.5 sata yeri yok güzel değillianli v100r
Çok benziyolar ama MSI olan görsel açıdan benim daha hoşuma gitti. Kişisel zevk hocam bu kasa dediğin şey çok önemli değil. Stok fan olarakta çok kaliteli bir şey koymuyolar büyük markalar bile.sence burdaki msi kasamı daha iyi yoksa aerocool d501 a mı daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ikinci el almıyorum kardeşim sıfır
baktım ona 2.5 sata yeri yok güzel değil
zaten bend eona bakarak ucuzlarına bakıyorum teneke parçası diye msi amazonda var belki onu alamayabilirim duruma göre ikisinden birini seçip alıcam o zaman sıra psu ya geldi onuda bu düşündüm sence iş yaparmıÇok benziyolar ama MSI olan görsel açıdan benim daha hoşuma gitti. Kişisel zevk hocam bu kasa dediğin şey çok önemli değil. Stok fan olarakta çok kaliteli bir şey koymuyolar büyük markalar bile.
Hocam sesli çalışıyor tavsiye etmiyorum. PSU da bütçen nedir ona göre bakalım.zaten bend eona bakarak ucuzlarına bakıyorum teneke parçası diye msi amazonda var belki onu alamayabilirim duruma göre ikisinden birini seçip alıcam o zaman sıra psu ya geldi onuda bu düşündüm sence iş yaparmı
MSI MAG A750GL Gen5.1
5070 7500fHocam sesli çalışıyor tavsiye etmiyorum. PSU da bütçen nedir ona göre bakalım.
Bide işlemci ve ekran kartın neydi ona göre kaç watt lazımsa o kadar önerelim.
Yapmaz olurmu hocam 10 numara PSU ama onun stoğu bizim ülkede varmı ki ben bulamadım5070 7500f
Be Quiet Pure Power 12M BN343 Gen5 750 W bu psu iş yaparmı sence