Öneri Beyaz Kaliteli Fp Kasa Önerisi?

Dwayne

80+ Silver
Reaksiyon skoru
577
Bütçe
4444
fiyatlarını bilmediğim için bir şey veremeyeceğim beyaz olması önemli kasa üzerinden ya da kumandayla rgblerin değişmesi gerek bir de mesh olursa iyi olur

lianli v100r

Yanlış Kategori
elimde sıfır kapalı kutu vatandan alınma beyaz kasa var sahibinden ilan numarası 1298964050
bir bak istersen, beğenirsen cüzi bir indirim yaparım.

elimde sıfır kapalı kutu vatandan alınma beyaz kasa var sahibinden ilan numarası 1298964050
2.el bölümüne aç reklam yasak

sence burdaki msi kasamı daha iyi yoksa aerocool d501 a mı daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el almıyorum kardeşim sıfır

baktım ona 2.5 sata yeri yok güzel değil

sence burdaki msi kasamı daha iyi yoksa aerocool d501 a mı daha iyi

ikinci el almıyorum kardeşim sıfır

baktım ona 2.5 sata yeri yok güzel değil
Çok benziyolar ama MSI olan görsel açıdan benim daha hoşuma gitti. Kişisel zevk hocam bu kasa dediğin şey çok önemli değil. Stok fan olarakta çok kaliteli bir şey koymuyolar büyük markalar bile.

Çok benziyolar ama MSI olan görsel açıdan benim daha hoşuma gitti. Kişisel zevk hocam bu kasa dediğin şey çok önemli değil. Stok fan olarakta çok kaliteli bir şey koymuyolar büyük markalar bile.
zaten bend eona bakarak ucuzlarına bakıyorum teneke parçası diye msi amazonda var belki onu alamayabilirim duruma göre ikisinden birini seçip alıcam o zaman sıra psu ya geldi onuda bu düşündüm sence iş yaparmı

MSI MAG A750GL Gen5.1

zaten bend eona bakarak ucuzlarına bakıyorum teneke parçası diye msi amazonda var belki onu alamayabilirim duruma göre ikisinden birini seçip alıcam o zaman sıra psu ya geldi onuda bu düşündüm sence iş yaparmı

MSI MAG A750GL Gen5.1

Hocam sesli çalışıyor tavsiye etmiyorum. PSU da bütçen nedir ona göre bakalım.

Bide işlemci ve ekran kartın neydi ona göre kaç watt lazımsa o kadar önerelim.

Son düzenleme:
Geri