🔥İndirim Bugatek ALÇURA 4x12cm Rainbow Mid Tower kasa - 1116 TL

Görünüşünü merak edenler için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler sistem toplayacağım almak mantıklı mı sizce 5070 e 7800x3d içinde olucak boğulma yapmaz gibi geliyor
Farklı bı kasa bak bence bütçe ayırıp

Ekler

• 1000041621.webp
    1000041621.webp
    641.9 KB · Hit: 44
  • 1000041618.webp
    1000041618.webp
    948.2 KB · Hit: 43
Beyler sistem toplayacağım almak mantıklı mı sizce 5070 e 7800x3d içinde olucak boğulma yapmaz gibi geliyor
o sisteme pek yakışmaz gibi ama sorun olmaz

Görünüşünü merak edenler için

Farklı bı kasa bak bence bütçe ayırıp
tamam bu tipteyse tercih etmem ya

hocam fason olduğunu biliyorum üretildiği fabrikaları bile biliyorum ben fiyata bakarım şu kasanın içine ryzen 5 7500f rtx5060 sistem kurar kullanırım kasaya çok para harcamak istemeyen ya da 2. el ucuza sistem toplayan biri için gayet mantıklı
valla kanka arkadaş görsel atmış benim zevkime gram uymuyor alıp buna sistem kurmam ben aşırı bütçe kısıtlı değilse

hocam fason olduğunu biliyorum üretildiği fabrikaları bile biliyorum ben fiyata bakarım şu kasanın içine ryzen 5 7500f rtx5060 sistem kurar kullanırım kasaya çok para harcamak istemeyen ya da 2. el ucuza sistem toplayan biri için gayet mantıklı
bu paraya ikinci elde neler var neler ben msi mag 320r sattım 9 fan takılıyor kasaya toz filtreleride başarılı 1300 e verdim 8 ay garantiliydi böyle bir şey kovalarım daha iyi

Bu fiyata daha isteyecek pek bir şey yok mesh , ATX , 4x12 fan , 32cm ekran kartı , 160mm kule tipi desteği bu fiyat için çok iyi peerless assasin gibi soğutucular sığıyor.
Bu Bugatek Kasa Fanları Nasıl Hocam ?

konu sabine teşekkürler aldım 1 tane
2.El Sistem Kurarken Kullanılır Güzel Kasa Bencede :)

sac kalınlığını ağırlığını falan konuşanları hiç anlamıyorum ha. Abi 🍅 kasası değil bu üzerinde tepinmiyoruz içine sistemi kurup masaya yerleştiriyoruz orada duruyor açık mekan değil suya çamura maruz kalmıyor sizin bir kasadan nasıl bir malzeme kalitesi beklentiniz var ya?

Aslında güzel bir durum, kasa değiştirmek isteyenler için ortam şahane. Sırf marka diye teneke kasalara çok para vermeye hiç gerek yok.

vallahi çektim . Diğer ürünleride çok uygun vga dp hdmi kablolar. Kalitesi hakkında bilgim yok ama iş görür.

Geri