Peki memnun musunuz herhangi bir kronik vs problemi var mı ? Rekabetçi oyunlar için almayı düşünüyorum.kullanıyorum eğer 1700tl ye 75 lik manyetik klavye istiyorsanız alınabilir. ama malzeme kalitesi olarak çok bir şey beklemeyin
kronik bir sorunu yok driver tasarım dandik ama işini yapıyor eylülden beri kullanıyorumPeki memnun musunuz herhangi bir kronik vs problemi var mı ? Rekabetçi oyunlar için almayı düşünüyorum.
harf silinmesi yada bir sıkıntı oldumu almayı duşunuyorumkronik bir sorunu yok driver tasarım dandik ama işini yapıyor eylülden beri kullanıyorum
Ben kb900L kullanıyorum.harf silinmesi yada bir sıkıntı oldumu almayı duşunuyorum
Üzerinde sonradan yazıyla eklenen Türkçe kelimeler kirlenip gözükmüyor. Onun dışında klavyenin tuşları ışık geçiriyor. Işık geçiren tuşlarda silinme sadece keycaps genel boyası silinirse olur. Yani 5-6 aydır kullanıyorum keycaps boyasında bir silinme yok. Üzerine eklenenlerde de silinme yok ama dediğim gibi beyaz yazılar, kararma var.harf silinmesi yada bir sıkıntı oldumu almayı duşunuyorum