🔥İndirim MSI RTX 5060 TI 16G Inspire 2X OC 26.999 TL

Inspire me

acaba söyle forumda gezinip indirim kovalamak mı mantıklı yoksa vatanın geçen 50k ye verdiği 5060tı li sistem gibi sistem beklemek mi mantık lı
Hocam vatanın sistemi güzeldi ama güç kaynağı ve anakart biraz zayıftı. Bence indirim kovalamak daha iyi özellikle vatanın ram indirimini denk getirirsen sistem fiyatı 3 te 1 oranında azalıyor zaten o zaman 5060ti değil 5070ti alırsın aradaki farka

Hocam vatanın sistemi güzeldi ama güç kaynağı ve anakart biraz zayıftı. Bence indirim kovalamak daha iyi özellikle vatanın ram indirimini denk getirirsen sistem fiyatı 3 te 1 oranında azalıyor zaten o zaman 5060ti değil 5070ti alırsın aradaki farka
işlemci ram ekran kartı iyi olsunda annekart güç kaynağı halledilir bi şekilde.

işlemci ram ekran kartı iyi olsunda annekart güç kaynağı halledilir bi şekilde.
Hocam banada tam tersi geliyor anakartım sağlam güç kaynağım sağlam olsun. Bütçe oldukça upgrade yapabilirim kafasındayım.

Bence yanlış düşünce. Saydığınız parçaların hepsi anakarta takılıyor güç kaynağı besliyor. Hepsi dengeli olmalı
dengeli olmalı ama öncelik o babalarda benim için

Bence yanlış düşünce. Saydığınız parçaların hepsi anakarta takılıyor güç kaynağı besliyor. Hepsi dengeli olmalı
Bence maddi olarak güç kaynağı anakart bı şekil halledilebilir en kotu temiz ikinci el iyisi çözülür ama ddr5 tam veya gpu bütçe zorlayan parçalar

En son vatanda ram indirimi olduğu zaman kaç dakikada stoklar bitmişti? Lütfen yanlışım varsa düzeltin fakat araştırdığım kadarıyla sıcak fırsatlara konusu atıldığından sadece 15 dakika sonra bir çok ram'in stoğu tükenmişti sanırım. Python botu ile her saniye vatan websitesini tarayan botçulardan fırsat kalır mı ki benim gibi gün içinde çalışıyor olan insanlara acaba :) En son indirimin bir haftasonu günü yerine pazartesi günü yapılmış olması, hatta 20:00+ gibi iş çıkışı bir saat yerine öğlen 11 civarında herkes işinde gücündeyken yapılmış olması da cabası. Herkes olası bir ram indirimi hakkında hype'lanıyor fakat ben bu sebeplerden dolayı pek hype'lanamıyorum. En olası senaryo : işten eve geleceğim > sıcak fırsatlar'a gireceğim > "indirim bitti! vatan ram indirimleri!" başlığını göreceğim.

Nvidia almayin . Google a yazin israile yuzde yuz bağliyiz diye açiklama yapmis ceosu. Bebek katilleriyle ortak olmuslar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,663
Üyeler
193,109
Son üye
Faruken
Geri