Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,601
Başka yerde orijinalini izlediği bir videoyu kim neden tekrar izlesin ki? Özgün içerik orijinal olanı olur.
teşekkür ederim muhtemelen videonun başına fln green screenli bi şekilde yerleştirirm yada sonunakardom öncelikle başarılarını dilerim. emeğine sağlık. benim de 1700 aboneli bir müzik kanalım var (ai). shorts videoları için 1k 2k 5k veya 10k izlenmeler maalesef çok "patlamalar" değil. ama 5k izlenen videon biraz sıyrılıp gitmiş. 100-200 izlenmeden 5k sıçrama müthiş. abone konusunu çok kafana takma 1 tane videon +100k izlenme alırsa -ki elbet bir tane patlayacaktır.- asıl o zaman abone gelişi olacaktır.
videoların genel olarak güzel editlenmiş. yani belirli bir segmentte oluşu geleceğe yönelik patlama ihtimalini arttırır. eksik olarak gördüğüm şey videonun sonuna "beğen, abone ol" tarzı bir şeyler koyabilirsin capcutta hazır şablonlar çokça var. bu gibi telkinler bazen çok iş görür olabiliyor ve mutlaka artısını göreceksindir. ayrıca videoları çok uzun yakmamak da avantaj olabilir.
sadece shorts değil aynı zamanda uzun (hiç değilse 3-4 dakika) normal videolar da atmak için fikir üretmeni tavsiye ederim. etkileşimi daha fazla oluyor ve para kazanma noktasında shorts izlenmesinin 10 katı kadar kazandırır sana.
emeğine sağlık başarılar dilerim. <3
paylaşma aralığım 18:00 19:00 20:00 21:00 22:00 23:00 bu şekilde ama daha çok 11 de veya planlarsam sekizde atıyorum videoları+ olarak günlük belirli bir rutin oluşturursan (mesela her gün saat 15.00 ve 20.00'da paylaşım yapmak) bunlar da belirli bir izlenmeye oturuyor ve her video misal +1k üzerinde kalıyor.
dostum teşekkürler ama benim kanalım daha yeni olduğu için benim için patlama kategorisinde yanlış anlama küçük bir kanal için büyük izlenme demek.900 görüntülenme= patlama
teşekkür ederim cansın reisimEllerine sağlık kardeşim. Abone oldum. Durmak yok devam inşâAllah.![]()
abone ve like butonu ekledim 20 dk önce bi video attım kanka harbiden attığım gibi izlendi özgün içerik olduğu için ve 1 abone geldi like fln da geldi gerçekten işe yaradı sağolasın cansınkardom öncelikle başarılarını dilerim. emeğine sağlık. benim de 1700 aboneli bir müzik kanalım var (ai). shorts videoları için 1k 2k 5k veya 10k izlenmeler maalesef çok "patlamalar" değil. ama 5k izlenen videon biraz sıyrılıp gitmiş. 100-200 izlenmeden 5k sıçrama müthiş. abone konusunu çok kafana takma 1 tane videon +100k izlenme alırsa -ki elbet bir tane patlayacaktır.- asıl o zaman abone gelişi olacaktır.
videoların genel olarak güzel editlenmiş. yani belirli bir segmentte oluşu geleceğe yönelik patlama ihtimalini arttırır. eksik olarak gördüğüm şey videonun sonuna "beğen, abone ol" tarzı bir şeyler koyabilirsin capcutta hazır şablonlar çokça var. bu gibi telkinler bazen çok iş görür olabiliyor ve mutlaka artısını göreceksindir. ayrıca videoları çok uzun yakmamak da avantaj olabilir.
sadece shorts değil aynı zamanda uzun (hiç değilse 3-4 dakika) normal videolar da atmak için fikir üretmeni tavsiye ederim. etkileşimi daha fazla oluyor ve para kazanma noktasında shorts izlenmesinin 10 katı kadar kazandırır sana.
emeğine sağlık başarılar dilerim. <3
eyw + olarak oy vermeye yaşım tutmuyor 60 yaşındaki dayılar izlerde patlar die payşalmıştım başka foruma yönelebilirsin.Ellerine sağlık kardeşim. Engelledim. Devam yok durursun inşâAllah.
Sadece TSK paylaşsaydın abone olurdum . TSK Edit kanalında RTE editleri ne alaka mesela ? TSK asker üzerinden paylaşımlar yapmadığın için aksine particilik yaptığından engelledim. TSK'yı bulaştırma partilere
ne demek kardeşim. umarım çok çok daha izlenirsin. eğer yapay zeka türkü dinlemek istersen bi aboneliğini alırım ben deabone ve like butonu ekledim 20 dk önce bi video attım kanka harbiden attığım gibi izlendi özgün içerik olduğu için ve 1 abone geldi like fln da geldi gerçekten işe yaradı sağolasın cansın
oldum abone sende bana olursan çok iyi olur böyle böyle büyicem JKLASHGDKHJASne demek kardeşim. umarım çok çok daha izlenirsin. eğer yapay zeka türkü dinlemek istersen bi aboneliğini alırım ben de
![]()
Deep Anatolia
Biz bu kanalda ne mi yapıyoruz? Kült haline gelmiş Yurdumuz türkülerinin tozlu ciltlerini aralıyoruz. Modern altyapılar, yeni Sound'lar, "yapay zeka" araçları ile yeniden harmanlıyoruz. Geleneksel türkülerimizin yeni yolculuğuna hoşgeldiniz.www.youtube.com
Ellerine sağlık kardeşim. Engelledim. Devam yok durursun inşâAllah.
Sadece TSK paylaşsaydın abone olurdum . TSK Edit kanalında RTE editleri ne alaka mesela ? TSK asker üzerinden paylaşımlar yapmadığın için aksine particilik yaptığından engelledim. TSK'yı bulaştırma partilere