Youtube Kanalımın Gidişatı Nasıl ?

Başka yerde orijinalini izlediği bir videoyu kim neden tekrar izlesin ki? Özgün içerik orijinal olanı olur.

kardom öncelikle başarılarını dilerim. emeğine sağlık. benim de 1700 aboneli bir müzik kanalım var (ai). shorts videoları için 1k 2k 5k veya 10k izlenmeler maalesef çok "patlamalar" değil. ama 5k izlenen videon biraz sıyrılıp gitmiş. 100-200 izlenmeden 5k sıçrama müthiş. abone konusunu çok kafana takma 1 tane videon +100k izlenme alırsa -ki elbet bir tane patlayacaktır.- asıl o zaman abone gelişi olacaktır.

videoların genel olarak güzel editlenmiş. yani belirli bir segmentte oluşu geleceğe yönelik patlama ihtimalini arttırır. eksik olarak gördüğüm şey videonun sonuna "beğen, abone ol" tarzı bir şeyler koyabilirsin capcutta hazır şablonlar çokça var. bu gibi telkinler bazen çok iş görür olabiliyor ve mutlaka artısını göreceksindir. ayrıca videoları çok uzun yakmamak da avantaj olabilir.

sadece shorts değil aynı zamanda uzun (hiç değilse 3-4 dakika) normal videolar da atmak için fikir üretmeni tavsiye ederim. etkileşimi daha fazla oluyor ve para kazanma noktasında shorts izlenmesinin 10 katı kadar kazandırır sana.

emeğine sağlık başarılar dilerim. <3
teşekkür ederim muhtemelen videonun başına fln green screenli bi şekilde yerleştirirm yada sonuna
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak günlük belirli bir rutin oluşturursan (mesela her gün saat 15.00 ve 20.00'da paylaşım yapmak) bunlar da belirli bir izlenmeye oturuyor ve her video misal +1k üzerinde kalıyor.
paylaşma aralığım 18:00 19:00 20:00 21:00 22:00 23:00 bu şekilde ama daha çok 11 de veya planlarsam sekizde atıyorum videoları

900 görüntülenme= patlama
dostum teşekkürler ama benim kanalım daha yeni olduğu için benim için patlama kategorisinde yanlış anlama küçük bir kanal için büyük izlenme demek.

Ellerine sağlık kardeşim. Abone oldum. Durmak yok devam inşâAllah. :)

Ellerine sağlık kardeşim. Abone oldum. Durmak yok devam inşâAllah. :)
teşekkür ederim cansın reisim

gercekten içten bi şekilde bana bu kadar kimse destek olmamıştı verdiğiniz fikirler ve öneriler ve destek için teşekkür ederim çok iyi insanlarsınız.

kardom öncelikle başarılarını dilerim. emeğine sağlık. benim de 1700 aboneli bir müzik kanalım var (ai). shorts videoları için 1k 2k 5k veya 10k izlenmeler maalesef çok "patlamalar" değil. ama 5k izlenen videon biraz sıyrılıp gitmiş. 100-200 izlenmeden 5k sıçrama müthiş. abone konusunu çok kafana takma 1 tane videon +100k izlenme alırsa -ki elbet bir tane patlayacaktır.- asıl o zaman abone gelişi olacaktır.

videoların genel olarak güzel editlenmiş. yani belirli bir segmentte oluşu geleceğe yönelik patlama ihtimalini arttırır. eksik olarak gördüğüm şey videonun sonuna "beğen, abone ol" tarzı bir şeyler koyabilirsin capcutta hazır şablonlar çokça var. bu gibi telkinler bazen çok iş görür olabiliyor ve mutlaka artısını göreceksindir. ayrıca videoları çok uzun yakmamak da avantaj olabilir.

sadece shorts değil aynı zamanda uzun (hiç değilse 3-4 dakika) normal videolar da atmak için fikir üretmeni tavsiye ederim. etkileşimi daha fazla oluyor ve para kazanma noktasında shorts izlenmesinin 10 katı kadar kazandırır sana.

emeğine sağlık başarılar dilerim. <3
abone ve like butonu ekledim 20 dk önce bi video attım kanka harbiden attığım gibi izlendi özgün içerik olduğu için ve 1 abone geldi like fln da geldi gerçekten işe yaradı sağolasın cansın

Ellerine sağlık kardeşim. Engelledim. Devam yok durursun inşâAllah. :)

Sadece TSK paylaşsaydın abone olurdum . TSK Edit kanalında RTE editleri ne alaka mesela ? TSK asker üzerinden paylaşımlar yapmadığın için aksine particilik yaptığından engelledim. TSK'yı bulaştırma partilere

Sadece TSK paylaşsaydın abone olurdum . TSK Edit kanalında RTE editleri ne alaka mesela ? TSK asker üzerinden paylaşımlar yapmadığın için aksine particilik yaptığından engelledim. TSK'yı bulaştırma partilere
eyw + olarak oy vermeye yaşım tutmuyor 60 yaşındaki dayılar izlerde patlar die payşalmıştım başka foruma yönelebilirsin.

abone ve like butonu ekledim 20 dk önce bi video attım kanka harbiden attığım gibi izlendi özgün içerik olduğu için ve 1 abone geldi like fln da geldi gerçekten işe yaradı sağolasın cansın
ne demek kardeşim. umarım çok çok daha izlenirsin. eğer yapay zeka türkü dinlemek istersen bi aboneliğini alırım ben de :)

ne demek kardeşim. umarım çok çok daha izlenirsin. eğer yapay zeka türkü dinlemek istersen bi aboneliğini alırım ben de :)

oldum abone sende bana olursan çok iyi olur böyle böyle büyicem JKLASHGDKHJAS

2 abone cidden büyük sıçrama benle beraber bir kişi daha abone olsa 4 abone 2 katına çıkmış olursun feci bir yükseliş

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 104. ve 117. maddelerine göre, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Başkomutanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) manevi varlığından ayrılamaz ve Cumhurbaşkanı tarafından temsil edilir. 28 Ağustos 2014'ten beri görevde olan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sıfatı taşımaktadır. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır. Yani ne diyoruz? Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,663
Üyeler
193,109
Son üye
Faruken
Geri