Olabildiğince betimledim çok zor değil yani canlandırması aslında fanlar dışarıda duruyor işte. Tam yerinde değil aşağı doğru çıkık biraz. Eve gidince fotoğraf yükleyeceğim.Telepati ilemi gözümüzün önünde canlandrıp yorum yapacağız hocam![]()
Tozlandığı için öyle gözüküyorTam belli olmuyor ama yani anlamak için yeterlidir umarım. Fanlar dönüyor,yalpalama yok ses yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sadece yuvaların böyle biraz dışında duruyorlar.
Yok be hocam tozdan değil direk fanın kendisi o fanın ortasına değil kenarlarına bakın en dışına. Fan yuvanın biraz dışında aşağıda onu soruyorum normal mi diye?Tozlandığı için öyle gözüküyor
Tam belli olmuyor ama yani anlamak için yeterlidir umarım. Fanlar dönüyor,yalpalama yok ses yok.
Sadece yuvaların böyle biraz dışında duruyorlar.
Dönüşünde sorun yok yalpalama vs.Evet en baştaki fanda görebildiğim kadarıyla hafif bir çökme var aşağı. Bu sorun mudur, normal midir bilemiyorum. Diğer TUF 6800XT'ler ile karşılaştırma yaptım, videolarına ve görsellerine baktım.
Dönüşünde sorun yok yalpalama vs.
İkinci el aldım ama ozaman dikkat etmemiştim hiç belkide sonradan oldu bilmiyorum. Kart tertemizdi. Kendi 6750xt mi satıp 6800xt ye yükselttim 2 ay önce yeni farkediyorum.İkinci el mi aldın bu kartı, ilk sahibi misin?
Garantisi bitik, bir yardımı dokunur mu mail atmanın?Güzel bir görsel ve video ile istersen ASUS'a bir mail gönder.
İkinci el aldım ama ozaman dikkat etmemiştim hiç belkide sonradan oldu bilmiyorum. Kart tertemizdi. Kendi 6750xt mi satıp 6800xt ye yükselttim 2 ay önce yeni farkediyorum.
Garantisi bitik, bir yardımı dokunur mu mail atmanın?