Link atsana reisVar da çok hızlı olmak gerekiyor Alıntıyı görüntüle
Link atsana reisVar da çok hızlı olmak gerekiyor Alıntıyı görüntüle
Zamanında 400 liraya 6k lık ups almıştık onda da böyle sipariş verdiğim gece kargo bilgisi gelmişti ama 1 hafta beklettiler ve iptal olmuştuKargoya verilmiş laptop
Ss atar mısınKargoya verilmiş laptop
Ss atar mısın
Bu fake oluyor genelde hocam umarım ürün eline gelir ama kargoya verilmiştir mesajı gelene kadar çok güvenme
Amazon'da "kargoya verildi" demesi, kargo rezervasyonu yapıldı ve bir takip kodu atandı demektir. Otomatik bir olay. O takip kodunu ilgili kargo firmasından sorgulat, bulamayacak veya içi boş çıkacaktır. Ha şehir bazında bir hareket görürsen işte o zaman gerçekten kargo geliyor demek oluyor.Kargoya verilmiş laptop
Evet evet o yüzden çok heveslenmedimBu fake oluyor genelde hocam umarım ürün eline gelir ama kargoya verilmiştir mesajı gelene kadar çok güvenme
Şu umutlandırdı sadeceAmazon'da "kargoya verildi" demesi, kargo rezervasyonu yapıldı ve bir takip kodu atandı demektir. Otomatik bir olay. O takip kodunu ilgili kargo firmasından sorgulat, bulamayacak veya içi boş çıkacaktır. Ha şehir bazında bir hareket görürsen işte o zaman gerçekten kargo geliyor demek oluyor.
Mail gelmesi lazım kargoya verildi diye ancak o zaman verilmiş oluyorEvet evet o yüzden çok heveslenmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şu umutlandırdı sadece
Attim dmdenLink atsana reis
Bana da atar mısınızAttim dmden
Sanırım ben yanlış anlattım. Birden fazla sistemin kaynaklarını tek noktada toplamakla ilgili verimli bir sistem bulamadım. Onun için bir paylaşım rica etmiştim. Yoksa niyetim "Armut piş, ağzıma düş" değil ki onu yapanları da özellikle sevmem zaten. İşin köle kısmı, konfigürasyonu (<Bu sefer doğru yazdım.Paylaşılır mı hocam o kadar emek...
Neyse konuıyu dağıtmayalım.. Gelirse haber ederim