❌İndirim Bitti! 13265 TL LENOVO ThinkBook 14 13240H 16 GB 512 SSD 14' IPS

Kargoya verilmiş laptop
Zamanında 400 liraya 6k lık ups almıştık onda da böyle sipariş verdiğim gece kargo bilgisi gelmişti ama 1 hafta beklettiler ve iptal olmuştu

Ss atar mısın
IMG_3156.webp

Kargoya verilmiş laptop
Amazon'da "kargoya verildi" demesi, kargo rezervasyonu yapıldı ve bir takip kodu atandı demektir. Otomatik bir olay. O takip kodunu ilgili kargo firmasından sorgulat, bulamayacak veya içi boş çıkacaktır. Ha şehir bazında bir hareket görürsen işte o zaman gerçekten kargo geliyor demek oluyor.

Bu fake oluyor genelde hocam umarım ürün eline gelir ama kargoya verilmiştir mesajı gelene kadar çok güvenme
Evet evet o yüzden çok heveslenmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon'da "kargoya verildi" demesi, kargo rezervasyonu yapıldı ve bir takip kodu atandı demektir. Otomatik bir olay. O takip kodunu ilgili kargo firmasından sorgulat, bulamayacak veya içi boş çıkacaktır. Ha şehir bazında bir hareket görürsen işte o zaman gerçekten kargo geliyor demek oluyor.
Şu umutlandırdı sadece

Ekler

• IMG_3160.webp
    IMG_3160.webp
    6.5 KB · Hit: 100
Paylaşılır mı hocam o kadar emek...

Neyse konuıyu dağıtmayalım.. Gelirse haber ederim
Sanırım ben yanlış anlattım. Birden fazla sistemin kaynaklarını tek noktada toplamakla ilgili verimli bir sistem bulamadım. Onun için bir paylaşım rica etmiştim. Yoksa niyetim "Armut piş, ağzıma düş" değil ki onu yapanları da özellikle sevmem zaten. İşin köle kısmı, konfigürasyonu (<Bu sefer doğru yazdım. :) ) v.b. başlı başına emek ve ona ihtiyacı olan kişi oturup çalışsın da sahip olsun bir zahmet. :)

Satıcıyı aradım Amazon dan kaynaklı fiyat hatası oluştuğunu eğer amazon müşterisini düşünüp aradaki farkı öderse ürünün kargoya verileceğini belirtti.60 a yakın sipariş oluşturulmuş yaklaşık 1.2 milyon fark oluşuyor yani yüzde 80 iptal olabilir dedi yetkili.

Geri