ERNPAZARLAMA NE VARSA STOKLUYOR

Benim 2000 TL'lik MSI GK41 klavyeyi 15690 TL'ye satıyor. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Serbest piyasaysa neden gidip fazladan para yazan marketlere ürünlere ceza yazılıyor serbest piyasa dediğinin de bir kar oranı marjı var ayrıca tam bir dolandırıcılık
Bizim millet sertbest piyasayı yanlış anlamış.

Benim 2000 TL'lik MSI GK41 klavyeyi 15690 TL'ye satıyor. :)

Bizim millet sertbest piyasayı yanlış anlamış.
Serbest piyasa kılıfı altında insanlar dolandiriliyor, 5-10 TL'ye aldığı şeyi 200-300 TL'ye Satan marketleri biliyoruz toplumda dolandırma sahtekarlık hastalığı var bence coronadan vebadan daha tehlikeli.

Serbest piyasa kılıfı altında insanlar dolandiriliyor, 5-10 TL'ye aldığı şeyi 200-300 TL'ye Satan marketleri biliyoruz toplumda dolandırma sahtekarlık hastalığı var bence coronadan vebadan daha tehlikeli.
Bir de bunları "E serbest piyasa karşim" diye savunan oluyor. İyice deli ediyorlar adamı. Kim öğrettiyse bunlara serbest piyasayı, düzeltemiyoruz.

Bunun en göz önünde olanı vatandan ram alıp 2 katına satanlar :D yorum olarak da şu tarihte alınmıştır kapalı kutu fatura ile verilecek sadece ram değil çoğu şeyde yapılıyor.

Bunun en göz önünde olanı vatandan ram alıp 2 katına satanlar :D yorum olarak da şu tarihte alınmıştır kapalı kutu fatura ile verilecek sadece ram değil çoğu şeyde yapılıyor.
En fazla edeceğim kar 3-4 olur 28700 aldığım ürünü 30 bine havale ile kargoladim bahsettiğimiz sey ürünun farkli rami suan çok değerli piyasa fiyatının altına alıp biraz kar koyup tabi gidip yüzde yüz demekten bahsetmiyorum 10 a alırsın 13-14 satarsın Ama gidip 30 alıp 55-60 yazan da aynı fırsatçıdir

Bir de bunları "E serbest piyasa karşim" diye savunan oluyor. İyice deli ediyorlar adamı. Kim öğrettiyse bunlara serbest piyasayı, düzeltemiyoruz.
Narh sistemi lazım bizim millet başkasından anlamıyor

En fazla edeceğim kar 3-4 olur 28700 aldığım ürünü 30 bine havale ile kargoladim bahsettiğimiz sey ürünun farkli rami suan çok değerli piyasa fiyatının altına alıp biraz kar koyup tabi gidip yüzde yüz demekten bahsetmiyorum 10 a alırsın 13-14 satarsın Ama gidip 30 alıp 55-60 yazan da aynı fırsatçıdir

Narh sistemi lazım bizim millet başkasından anlamıyor
Bunu yapacak adam ticarette olması lazım senin benim gibi aynı toplulukta ihtiyacı olandan önce alıp 2 katı fiyatına ihtiyacı olana itelemektir. Kendisinin ihtiyacı yok iken bile.

Bunu yapacak adam ticarette olması lazım senin benim gibi aynı toplulukta ihtiyacı olandan önce alıp 2 katı fiyatına ihtiyacı olana itelemektir. Kendisinin ihtiyacı yok iken bile.
ramazan olur zam yapılır asgari ücretli daha maaşı boğazından geçmeden zam gelir, üniversite açılır kiralar artar. Umutsuz değilim ama maalesef çok yozlaştık. Bir de şu var sen almasan gidip bu yamyamlar alıyor şahsen ben kendim ihtiyacım olmasa bile gidip alırım az bir kar ile ihtiyacı olana satarım bunlar sistem kurmuş senden benden önce sistemine düşüyor gidiyor alıyor İki katına satıyor ihtiyacım bile olmasa yine indirim olsun gidip alicam 1-2 koyup saticam. En azından bu yamyamlarin eline düşüp İki katına gitmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,983
Üyeler
193,214
Son üye
Fırsatburda
Geri