ERNPAZARLAMA NE VARSA STOKLUYOR

Kablolama kasanın sağ bölmesinden geliyor hocam.
Bunun içinde 2cm kadar bir boşluk olması gerektiğini okumuştum. Tekrar kontrol edip haber vereyim.

Alıntıyı görüntüle
Böyle olması iyiymiş içeri sokunca göremiyorduk ama bu seferde dediğin gibi boşluk olması lazım temas etmemesi için kasa sıkıntı çıkarabilir mi ölçmek lazım.

Kasanın yanından derken nasıl yani? Klasik PSU bağlantılarından farkı ne ki?
Bakın görselde ki gibi bir boşluk lazım kapakla kabloların arasında. 210mm yazmışlar.
1755703284691.webp

Zaten kimse almayacak diye bir şey yok. Bu nasıl bir yaklaşımdır ya? Nasılsa kimse almayacak. Öyle bir alırlar ki.
Tek kaldığı yer orası bulamıyor başka yerde. NEDEN?
ÇÜNKÜ STOKÇU DEĞİL Mİ?

Yapabildiğiniz taktirde 1k'lık ürünü 10 bin liraya pazaryerine ekleyebilirsiniz. Bu ne ya?
YAPAMASAM MI?
SEVGİLİ DEVLETİMİZ İZİN VERMESE Mİ?
YAPTIRMASA MI?
Hepsiburada, N11, Trendyol'da satış yapabilmek için belli başlı prosedürler gerekli değil mi?
Yeter ya.
Ne alaka serbest piyasa almazsın başka yerde stok beklersin biter

Kablo düzeni yapılabilmesi için zaten bir boşluk olur her çift bölmeli kasada, bu modelin PSU kabloları da çok güzel olduğu için çift hazneli kasaların %99 unda problem yaşamazsın
Dış kapak 18cm ama içerisi 23cm gibi bir genişliğe sahipti benim ölçtüğümde.
Benimde aklıma takıldı şimdi ya :rolleyes:

Dış kapak 18cm ama içerisi 23cm gibi bir genişliğe sahipti benim ölçtüğümde.
Benimde aklıma takıldı şimdi ya :rolleyes:
Lancool 217 220mm destekliyor, Corsair'in PSU 160mm ama kablolarl yandan olduğu için önerdiği alan 210mm, sığacağından eminim ben.

Lancool 217 220mm destekliyor, Corsair'in PSU 160mm ama kablolarl yandan olduğu için önerdiği alan 210mm, sığacağından eminim ben.
Tam içi 22cm
1cm de kapak payını saymıştım ben.
IMG_20250820_183348.webp

Şikayet edildiği takdirde fahiş fiyattan fırsatçılık yapan satıcılar ticaret bakanlığı'nın hasksız fiyat değerlendirme kurulu ya da rekabet kurumu tarafından incelenir ve ceza/kapatma yaptırımı uygulanır (eğer gerçekten böyle bir durum sözkonusuysa). Öyle insanlar istediği fiyattan kafasına göre ürün koyup piyasayı bozamaz.
Bir şey olmaz başka bir satıcı direk ana bayiden toptancıya 216 tl ye çıkan ürünü, toptancıdan 224+ tl ye alıyor ama bir bakıyorsun e-ticaret sitesinde birden fazla satıcı koli koli 179 tl den satıyor. Biz fabrika çıkış fiyatını bile bildiğimizden bu işler çok karışık serbest piyasa gibi.

Böyle olması iyiymiş içeri sokunca göremiyorduk ama bu seferde dediğin gibi boşluk olması lazım temas etmemesi için kasa sıkıntı çıkarabilir mi ölçmek lazım.
Hocam geldi psu, yan taraftan uzanıyor kablolar.
Böyle daha pratik oluyormuş.
Bakın normale göre çok daha az yer kaplıyor.
Yalnız 22cm bir genişlik gerekiyor kasada.
Birde beyaz olsa daha estetik olurdu :( 19k'ya satıyor adi herif ya :kekw:
IMG_20250820_210129.webp

Hocam geldi psu, yan taraftan uzanıyor kablolar.
Böyle daha pratik oluyormuş.
Bakın normale göre çok daha az yer kaplıyor.
Yalnız 22cm bir genişlik gerekiyor kasada.
Birde beyaz olsa daha estetik olurdu :( 19k'ya satıyor adi herif ya :kekw:
Alıntıyı görüntüle
Ben bu kadar bütçeyi arttırmayacağım galiba Enermax düşünüyorum.

Geri