30 bin liraya oyun için bilgisayar alınır mı?

sonhry

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
30000
Arkadaşlar merhaba, teyzem oğlu için bilgisayar almayı düşünüyor fakat bütçesi inanılmaz kısıtlı.

Toplama vesayre anlayamayacagi için onerebileceginiz bir kasa mevcut mudur?

Çocuk 14-15 yaşlarında pubg vb oyunları oynuyor. Sadece oyun oynamak için bir bilgisayar istiyor 🙌

30 bin tl ye sadece kasa mı yoksa monitör klavye mouse kulaklık anlayacağın full set mi arıyorsunuz

Bilmiyorum ikinci el pc alinir mi bu nasıl sizce

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30 bin tl ye sadece kasa mı yoksa monitör klavye mouse kulaklık anlayacağın full set mi arıyorsunuz
Valla reisim monitöru ayrı aldiririm klavye mouse kulaklık bunları da ayrı 1000 liraya çok ucuz bı markadan aldiririm idare etsin çocuk en azından oyununu oynasın da 😀 monitör fiyatları çok uçuk yoksa olur derdim

Valla reisim monitöru ayrı aldiririm klavye mouse kulaklık bunları da ayrı 1000 liraya çok ucuz bı markadan aldiririm idare etsin çocuk en azından oyununu oynasın da 😀 monitör fiyatları çok uçuk yoksa olur derdim
piyasaya bakmak lazımda bu devirde rx 580 alınır mı? bilemem cok cok eski

Arada forumda vatan bilgisayar, itopya gibi firmaların flaş indirimleri oluyor 30.000 lira civarında güzel kasalar satılmıştı geçenlerde. Takip edilip alınabilir bence. 2. el önermem. Genelde pahalı ve risk almaya değmiyor.

Bu rx 580 li sistem 14k dan fazla etmez sadece kasaysa

5500 ve rx580 e 24 vermezdim hocam. 2. El toplama şansınız varsa çok çok daha iyi sistem çıkar 30 bine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,117
Üyeler
193,260
Son üye
130ıqkirpi
Geri