❌İndirim Bitti! Ocypus Sigma L36 PRO 360MM - 4890 TL (EKRANLI) (FİYAT DAHA DÜŞTÜ 2x)

evet beni en çok büyüleyen noktası ramleri soğutması hadi vrm anlarım olabilir ram ne alaka onu nasıl soğutuyon adamlar işlemciyi bitirmiş ram soğutmyıda eklemişler merak ediyorum 7 7800x3d sıcaklı ne kadar olur bence 70 dereceyi geçmez
RAM'ler o ufacık fanın soğutmasına ihtiyaç duyacak kadar ısınmıyor.

en azından soğutuyor kabul edelim ya fan var sonuçta
Ben yıllardır Arctic kullanıyorum, o fanların ömrü 1 yıl falan 1 yıldan sonra ses yapıyor. 2. serisinde de öyleydi şimdi 3 var onda da öyle devre dışı bıraktım. Zararı faydasından daha fazla :D

Ben yıllardır Arctic kullanıyorum, o fanların ömrü 1 yıl falan 1 yıldan sonra ses yapıyor. 2. serisinde de öyleydi şimdi 3 var onda da öyle devre dışı bıraktım. Zararı faydasından daha fazla :D
:kekw: bakalım corsair nautilustan geçcez çağ atlarız belki

Bunu iade edip Ocypus Sigma almıştım. Ekran çerçevesi kalın duruyor bu arada. Ekranı istediğiniz yere koysbiliyorsunuz kasada ancak ekranı aldığınızda soğutucu boloğunda ışık falan yok. Benim tavsiyem bütçeniz varsa Thermalright için Rainbow Vision ya da Wonder Vision alın. Ya da konudaki Ocypus'u alıp, önermiyorum ama Trofeo'nun ekranını ayrı alabilirsiniz. Güzel bir ekran da değil Trofeo'nun ekranı. Ekran ve yazılımı ile ilgili Reddit üzerinde şikayetler var, onları da mutlaka araştırın.

İade sebebim ise tamamen GamingGen'in açılmış, kutu içeriği eksik ürün göndermesiydi. Thermalright ürünlerini alacaksanız Amazon üzerinden gönderici Amazon olanları alın.

en azından soğutuyor kabul edelim ya fan var sonuçta
Arcticin sogutma blogunun üstünde gördüğün beyaz kanatlar fan degil biliyorsun demi? Altında küçük bir fan var, o da rami belki 1 2 derece sogutuyordur. Ona çok güvenme yani, ama vrmi belki 2-3 derece etkiliyordur. Ben pro olmayanını kullanıyorum ve gayet memnunum bu arada. 7800x3dyi cs2, valorant gibi oyunlarda 65in altında tutuyor. Cinebenchde max 77 gördüm, gayet başarılı

i5 14600KF icin uygunmu birde fanlarda rgb varmı
Sigma L36 Pro'dan bahsediyorsanız 14600KF ile kullanabilirsiniz. Fanlarda ve fan yuvalarında herhangi bir aydınlatma mevcut değil ancak ekran ve pompa etrafında güçlü bir parlaklık seviyesi ile ARGB mevcut. Soğutma olarak oldukça başarılı bir ürün.

Arcticin sogutma blogunun üstünde gördüğün beyaz kanatlar fan degil biliyorsun demi? Altında küçük bir fan var, o da rami belki 1 2 derece sogutuyordur. Ona çok güvenme yani, ama vrmi belki 2-3 derece etkiliyordur. Ben pro olmayanını kullanıyorum ve gayet memnunum bu arada. 7800x3dyi cs2, valorant gibi oyunlarda 65in altında tutuyor. Cinebenchde max 77 gördüm, gayet başarılı
Evet gördüm ve anladım zaten mehmet yılmazda onu soyledi görüyorsan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu iade edip Ocypus Sigma almıştım. Ekran çerçevesi kalın duruyor bu arada. Ekranı istediğiniz yere koysbiliyorsunuz kasada ancak ekranı aldığınızda soğutucu boloğunda ışık falan yok. Benim tavsiyem bütçeniz varsa Thermalright için Rainbow Vision ya da Wonder Vision alın. Ya da konudaki Ocypus'u alıp, önermiyorum ama Trofeo'nun ekranını ayrı alabilirsiniz. Güzel bir ekran da değil Trofeo'nun ekranı. Ekran ve yazılımı ile ilgili Reddit üzerinde şikayetler var, onları da mutlaka araştırın.

İade sebebim ise tamamen GamingGen'in açılmış, kutu içeriği eksik ürün göndermesiydi. Thermalright ürünlerini alacaksanız Amazon üzerinden gönderici Amazon olanları alın.
Tamamdır hocam teşekkürler

N11 ile 4900TL'ye aldık 3 taksit

L36 Pro tam yükte top 3 soğutucudan biriymiş
1777573123274.webp

(30.04.2026 tarihinde konuyu güncelliyorum fiyatı daha da düştü)

Marka kötü bir marka değil arkadaşlar bu soğutucu üst seviye bir soğutucu yani öyle dandik değil. Ocypus markası türkiye de bir süre olan bir marka ancak stokları tükendiği için bir anda silinmişti şu sıralar çoğu ürününe stok geliyor.

techpowerup ta incelemesi var fiyatına göre çok iyi duruyor.

Max yükte işlemciyi 262-263w civarında tutabiliyor.

Ortalama bir ''oyun'' işlemcisi 150-160w civarında olur (örn : 7800x3d , 9800x3d , 9700x)
150w performansını buradan görebilirsin bence müthiş.

-------------------------

Bu da lga1700 soket yani intel işlemci sonuçları yine çok iyi.

Evet ben yeterince fazla bilgi verdim forumda güncel olarak foto atılmıyor eğer atılsaydı incine cıncına kadar araştırıp buraya koyardım insanların kafasında soru işareti kalmaması adına ancak elimden geldikçe sonuç odaklı davrandım şimdilik. Ses konusunda ortalama bir sese sahip bazı arkadaşlar full yükte çok sesli çalıştığını söylemişler ancak kim sıvı soğutucusunu full yüke sokacak kadar zorlayabilir ? kimin sıvı soğutucusu full yükte sessiz :D

Düzenleme/Ekleme:
Ben bu yorumların hepsini fiyatına göre yapıyorum yoksa tabii ki daha iyi soğutucular var belirtmek isterim.
Benzer fiyatlarda arctlic lf3 var o yüzden onunla minik bir karşılaştırma yapacağım. (en iyi aio benim için)

(biraz amatör oldu kusura bakmayın :D)

360 lık 1600 tl gibi komık bı rakama dusmustu almadım dıyhe cok uzuluyorum

e milli soğutucumuz hayırlı olsun :D 4999 TL'ye daha iyi bir soğutucu yok sanırım.

e milli soğutucumuz hayırlı olsun :D 4999 TL'ye daha iyi bir soğutucu yok sanırım.
@Abdullah Hacıgül inceleme yapsan fena olmaz aslında abi bu fiyata daha iyisi yok sanırım belki inceleme için istersen sana gönderirler.

@Abdullah Hacıgül inceleme yapsan fena olmaz aslında abi bu fiyata daha iyisi yok sanırım belki inceleme için istersen sana gönderirler.
kuponla 4890 TL hocam yanlış yönlendirmeyelim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri