Yardım Hangi Kule Tipi Soğutucuyu Almalıyım?

Reaksiyon skoru
6
Stok kullanıyorum yıllardır temizlik yaptım kasa da kule tipi takmak istiyorum uyumlu olacak bir öneri yapar mısınız lütfen, resimleri yüklüyorum

Bütçe 1.500₺

Ekler

• IMG-20260430-WA0026.webp
    IMG-20260430-WA0026.webp
    210.4 KB · Hit: 28
  • IMG-20260430-WA0006.webp
    IMG-20260430-WA0006.webp
    48.5 KB · Hit: 26
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Stok kullanıyorum yıllardır temizlik yaptım kasa da kule tipi takmak istiyorum uyumlu olacak bir öneri yapar mısınız lütfen, resimleri yüklüyorum

Bütçe 1.500₺
aşırı ısınan bir işlemci değil bana kalırsa 1.5 lira gibi bütçeye ihtiyacınız pek yok

Fazeon A2 120TRA alabilirsiniz ucuz size yeterli olur

Game Master GM-420 çift fanlı orta çok iyi bir marka değil ama yine tercih edilebilir

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 param var markada olsun götürsün baya dersen bunada bakabilirsin

Bütçe 1.500₺
1 kere al şunu al fazlasına ihtiyacın yok daha azına da gitme bence eli yüzü düzgün kaliteli bişey olsun https://www.idefix.com/thermalright...637&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.51.9
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlerde pc güncellersen falan da kullanırsın

1 kere al şunu al fazlasına ihtiyacın yok daha azına da gitme bence eli yüzü düzgün kaliteli bişey olsun https://www.idefix.com/thermalright...637&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.51.9

İlerde pc güncellersen falan da kullanırsın
Cevap verdiğin için teşekkür ederim Peki bu benim anakartıma uyumlu mudur işlemciye soket yerleri

hepsi uyumlu hocam ama arkadaşın dediği gibi birkez alıp kurtulmakta mantıklı size kalmış
Msı Mag AA13 alacaktım soketler galiba uyumlu değil Benim bilgisayar biraz eski olduğu için almadım Onun için sordum

Son düzenleme:
Cevap verdiğin için teşekkür ederim Peki bu benim anakartıma uyumlu mudur işlemciye soket yerleri
Hocam ben uyuyor diye biliyorum ama firmaya sorsan anakart modelini işlemcini atıp daha iyi bilgilendirirler.

Yapay zekaya sorabilirsin istiyorsan, sana Bir cevap verebilir.
Ortalama 1000tlye alacağın bir soğutma işini görecektir

Yapay zekaya sorabilirsin istiyorsan, sana Bir cevap verebilir.
Ortalama 1000tlye alacağın bir soğutma işini görecektir
Sordum sordum da yanlış cevaplıyor dediğim gibi msı ın'ınkini alacaktım ilk sorduğumda Evet uyumlu dedi Sonra detaylı araştırdım baktım ki uyumlu değilmiş tekrardan sordum Sen bana uyumlu dedin ama bu uyumlu değil diye özür dilerim diyor haklısın uyumlu değil diyo

Bütçe 1.500₺
Peerless assasin düşüyor 1500e al daha iyisi yok bu bütçede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,560
Üyeler
194,451
Son üye
EM!N
Geri