Youtube Daki Sorunuma Bi El Atarmısınız?

Faruken

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar ben yeni bir pc topladım. nerdeyse her şey son model ve çok araştırarak aldım kesinlikle uyum sorunu yok parçalar arasında. win 11 kuruyorum. tüm güncel driverları yüklüyorum fakat ama lakin youtube da mozaiklenme donma kasma sekme çökmesi vs her şey oluyo. ekran kartında sorun var desem PUBG yi 4K çözünürlükte 300FPS oynuyorum. sorunumu video olarakta yüklemeye çalışıcam. umarım başarabilirim. ben kafayı yemek üzereyim. lütfen yardım edin.

NOT: windows 11 ve tüm yardımcı ekipman driverlarını güncelledim, Chrome u en güncel halinde denedim, belki onda bi sıkıntı vardır diye Firefox dada denedim ama yine olmadı.

Ekler

• IMG_5999.webp
    IMG_5999.webp
    98.6 KB · Hit: 42
  • IMG_5998.webp
    IMG_5998.webp
    63.5 KB · Hit: 38
  • IMG_5997.webp
    IMG_5997.webp
    68.7 KB · Hit: 39
Chromeda donanım hızlandırmayı kapatmayı denedin mi?
arkadaşlar ben yeni bir pc topladım. nerdeyse her şey son model ve çok araştırarak aldım kesinlikle uyum sorunu yok parçalar arasında. win 11 kuruyorum. tüm güncel driverları yüklüyorum fakat ama lakin youtube da mozaiklenme donma kasma sekme çökmesi vs her şey oluyo. ekran kartında sorun var desem PUBG yi 4K çözünürlükte 300FPS oynuyorum. sorunumu video olarakta yüklemeye çalışıcam. umarım başarabilirim. ben kafayı yemek üzereyim. lütfen yardım edin.

NOT: windows 11 ve tüm yardımcı ekipman driverlarını güncelledim, Chrome u en güncel halinde denedim, belki onda bi sıkıntı vardır diye Firefox dada denedim ama yine ol

tabii ki denedim. O zaman hiç bişey olmuyo. Özellikle donanım hızlandırmayı kapatınca 4K ve 2K videolar seyredilmez hale geliyo.

tabii ki denedim. O zaman hiç bişey olmuyo. Özellikle donanım hızlandırmayı kapatınca 4K ve 2K videolar seyredilmez hale geliyo.
chrome://flags/ sayfasından tarayıcı api'sini opengl yapmayı denedin mi? Sayfada angle kelimesini tarat ve orada opengl seçip dene bakalım.

chrome://flags/ sayfasından tarayıcı api'sini opengl yapmayı denedin mi? Sayfada angle kelimesini tarat ve orada opengl seçip dene bakalım.
Malesef dostum. Değişen bişi yok. Mozaiklenme devam ediyo. Özellikle 4K ve 2K videolarda. Bide şöyle bişi oluyo. 4K da video seyrederken çözünürlüğü pat diye 480p ye indiriyo. Çok ilginç.

benim eski bilgisayarda da oluyordu benzeri ekran kartindan dolayi oluyordu bende.

Donanım özellikleriniz neler?

Arama kutusuna değişken yenileme hızı yazın. Grafik ayarları diye bir sonuç çıkacak onu açın.
Gelişmiş grafik ayarlarının sağındaki yön tuşuna basarak genişletin ve değişken yenileme hızı ayarını kapatın.
Ayrıca güç seçeneklerindeki ekranı kapat ve uyku modlarını da hiçbir zaman yapmayı deneyin. Bazen bu modlar da monitörü buga sokabiliyor.
Monitörün ayrıca ayarlarını değiştirdiyseniz sıfırlayın.

2026-04-30_05-51.webp

AMD GPU'larda böyle bir sorun hatırlıyorum. Şu videoya bakılabilir.

Ayrıca kullandığınız monitör kablosu kaynaklı da olabilir. Uygun fiyatlı bir monitör aldıysanız genelde aşırı dandik bir kablo ile geliyor. Daha kaliteli bir kablo alınabilir.

sanki kodek eksiği varmış gibi. Şuradan indirip dener misin kodekleri. internet üzerinden değil de bir video dosyasını açtığın zaman da bozulmalar oluyor mu ?

sanki kodek eksiği varmış gibi. Şuradan indirip dener misin kodekleri. internet üzerinden değil de bir video dosyasını açtığın zaman da bozulmalar oluyor mu ?

Bilgisayara kayıtlı video denemedim. Sadece youtube da denedim. Bu kodec paketinin youtube a faydası oluyo mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,117
Üyeler
193,260
Son üye
130ıqkirpi
Geri