🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D 20.135 TL (SADECE BUGÜNE ÖZEL %5 KAMPANYASI )

Aslında almayı düşünüyorum ama anakart konusunda bir tık zayıf kalıyorum. MSI PRO B650M-E anakartım var, bir tık ağır gelir herhalde.

Son düzenleme:
Hiçbir tık ağır gelmez dostum. Vrm yapısı gayet yeterli 170w ppt işlemci için.
Benim de arkadaşın olduğu gibi MSI B650 Gaming Plus WiFi anakart var. Şu an kullandığım işlemci AMD Ryzen 5 7500F. İşlemciyi yükseltirsem anakart için sorun olmaz mı ?

Teşekkür ederim, hiç aklımda yokken bir anda işlemci değiştireceğim gibi.
Bugün alırsan ptesi günü kargoya veriyorlarmış. Dfs bilgisayar benim oturduğum yerin 300m ilerisinde gidip sordum pttavm'den sipariş verip buradan alabiliyor muyuz diye öyle yapamıyorlarmış, bugün kurye gelip gitmiş, yarın 1 mayıs, ctesi ptt kargo çalışmıyormuş en erken kargo ptesi dedi.

Bugün alırsan ptesi günü kargoya veriyorlarmış. Dfs bilgisayar benim oturduğum yerin 300m ilerisinde gidip sordum pttavm'den sipariş verip buradan alabiliyor muyuz diye öyle yapamıyorlarmış, bugün kurye gelip gitmiş, yarın 1 mayıs, ctesi ptt kargo çalışmıyormuş en erken kargo ptesi dedi.
bnm içinde kötü oldu tüm sistem hazır sadece işlemci yüzünden yeni kasa toplayamayacağım.

Teşekkürler bilgilendirme için. Çok sorun değil birkaç gün sonra verilmesi ama şu an kara kara işlemciyi nasıl monte edeceğimi düşünüyorum. Sistem yazılım konusunda sıkıntı yok ama teknik konuda biraz cahil ve korkağım maalesef :D

Ben de amazondan almıştım 21.800'e. Anakart olarak b650m ds3h var. Bios güncelleyip kullanmak istiyorum bakalım.

Benim de arkadaşın olduğu gibi MSI B650 Gaming Plus WiFi anakart var. Şu an kullandığım işlemci AMD Ryzen 5 7500F. İşlemciyi yükseltirsem anakart için sorun olmaz mı ?
Sizinki de fazlasıyla yeterli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de amazondan almıştım 21.800'e. Anakart olarak b650m ds3h var. Bios güncelleyip kullanmak istiyorum bakalım.
O anakartın VRM kontrolcüsü şuan en tepe anakartlarda bile yok. Sunucu tipi çok gelişmiş bir kontrolcü. Kıymetini bil o kartın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,117
Üyeler
193,260
Son üye
130ıqkirpi
Geri