yav nereye geliyo 10k olsa bile iptal ederler zatenGelirse baya büyük olay olur yani
yav nereye geliyo 10k olsa bile iptal ederler zatenGelirse baya büyük olay olur yani
10 dk lına lavaboya gittim kaçırılan fırsata bak![]()
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti+INTEL Core Ultra 5 225F Bundle | ITOPYA
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti+INTEL Core Ultra 5 225F Bundle En iyi fiyat seçenekleri ile B580+225F ITOPYA'dawww.itopya.com
Yanlış okumadınız. Canı sıkılan alabilir.
Son 7 günün de en düşük fiyatı. Ona göre köftehorlar.
Alıntıyı görüntüle
şöyle bir ihtimali rüyamda bile düşünemem hocam kusura bakma ne gelmesiGelirse baya büyük olay olur yani
Cebimde para yoktu o yüzden 10 tane çekemedim![]()
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti+INTEL Core Ultra 5 225F Bundle | ITOPYA
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti+INTEL Core Ultra 5 225F Bundle En iyi fiyat seçenekleri ile B580+225F ITOPYA'dawww.itopya.com
Yanlış okumadınız. Canı sıkılan alabilir.
Son 7 günün de en düşük fiyatı. Ona göre köftehorlar.
Alıntıyı görüntüle
Hepimiz tüketici hakem heyetine gitsek hepimizinkini verirler ( sylas )şöyle bir ihtimali rüyamda bile düşünemem hocam kusura bakma ne gelmesi
hocam iban sallasaydın 7 kişi 1 er kuruş atardıkCebimde para yoktu o yüzden 10 tane çekemedim