nikflatron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
satın alıp ürünü teslim alan oldu mu? satıcıya güvenemediğim için alamadım. bilgi veren olursa sevinirim
*İyi bir sıvı soğutucu alın.alın 14900k geçin kalan 13k ilede gidin 2 gece tatil yapın
enermax soğutur ana sayfada paylaşılan ya da arctic geçen incehesaptan aldığım 280mm lian li de soğutur. 270k plus daha mantıklı duruyor bu işlemci yerine .*İyi bir sıvı soğutucu alın.
Ürün bugün elime ulaştı. Kutulama gayet iyiydi. Kapalı kutu ve jelatinli. Fakat eksik parçalarım olduğu için henüz deneme şansım olmadı.satın alıp ürünü teslim alan oldu mu? satıcıya güvenemediğim için alamadım. bilgi veren olursa sevinirim
Kutu üzerinde hangi distribütör olduğu görünüyor mu? Etiket vs var mıÜrün bugün elime ulaştı. Kutulama gayet iyiydi. Kapalı kutu ve jelatinli. Fakat eksik parçalarım olduğu için henüz deneme şansım olmadı.
BU şekilde etiketi var. Herhangi bir firma ismi geçmiyor.Kutu üzerinde hangi distribütör olduğu görünüyor mu? Etiket vs var mı
Oyuncu + iş adamı için bundan iyi işlemci yok. 270K' nın oyun performansı buna yetişemez bile. Ama 270K Plus ile multi core da rekabet edebilir bu işlemci o avantajı var. 285K' nın cok az gerisinde olması lazımenermax soğutur ana sayfada paylaşılan ya da arctic geçen incehesaptan aldığım 280mm lian li de soğutur. 270k plus daha mantıklı duruyor bu işlemci yerine .
Aradaki fiyat farkının karşılığı değil diye düşünüyorum hocam oyunda biraz geri ama render da çok rekabetçi bir işlemci aradaki fiyat avantajı bir sonraki nesile geçişi de kolaylaştırıcıOyuncu + iş adamı için bundan iyi işlemci yok. 270K' nın oyun performansı buna yetişemez bile. Ama 270K Plus ile multi core da rekabet edebilir bu işlemci o avantajı var. 285K' nın cok az gerisinde olması lazım
Alıntıyı görüntüle
Hem oyun hem iş işi o yüzden sıkıntı bence. Oyunda en iyisi olayım diyenin alternatifi yok. 270K Plus yeter diyosanız zaten alır geçersiniz o ayrı. x90 ekran kartları gibi düşünmek lazım bu mevzuyu da 5090 4090 da pek f/p değilAradaki fiyat farkının karşılığı değil diye düşünüyorum hocam oyunda biraz geri ama render da çok rekabetçi bir işlemci aradaki fiyat avantajı bir sonraki nesile geçişi de kolaylaştırıcı
O 77800x3d den sonra bu indirim gözümde kuş kadar kalıyorÜrünün fiyatı arttıgı için avantajı kalmadıgından dolayı indirim bitmiştir olarak güncellenmiştir konu