Çözüldü✓ 6650xt Furmark derecesi nasıl

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
448
Merhaba ikinci el asus dual rx6650xt alacağım. Furmark test sonuçları 64 derece genel sıcaklık 84 derece hotspot şeklinde.
Değerler nasıl? Fan yüzde 60 , 10 dakikanın sonundaki değerlerdir.

Merhaba ikinci el asus dual rx6650xt alacağım. Furmark test sonuçları 64 derece genel sıcaklık 84 derece hotspot şeklinde.
Değerler nasıl? Fan yüzde 60 , 10 dakikanın sonundaki değerlerdir.
msaa 8x açarak görsel atabilme şansın var mı ?

Hocam satın alacağım için istemem gerekiyor. Tam olarak nasıl istemeliyim. Böyle söylesem anlaşılır mı. Bu da testin bir özelliği mi. Bilgim yok maalesef
Testin özelliği hocam furmarkta 1080p tam ekran yapıp msaa 8x yapmasını isteyin 10-15 dakika olursa süper olur.

Hocam satın alacağım için istemem gerekiyor. Tam olarak nasıl istemeliyim. Böyle söylesem anlaşılır mı. Bu da testin bir özelliği mi. Bilgim yok maalesef
Şu şekil video normalde ama ekran görüntüsü aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Testin özelliği hocam furmarkta 1080p tam ekran yapıp msaa 8x yapmasını isteyin 10-15 dakika olursa süper olur.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Geri dönüş aldığımda tekrar yazacağım.

Ekler

• Ekran Resmi 2026-04-30 - 22.26.33.jpeg.webp
    Ekran Resmi 2026-04-30 - 22.26.33.jpeg.webp
    78.1 KB · Hit: 21
Son düzenleme:
Şu şekil video normalde ama ekran görüntüsü aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Geri dönüş aldığımda tekrar yazacağım.
Bu şekilde gayet iyi duruyor bir de mxaa 8x de nasılmış görelim.

Hocam elimde 1070ti bir kart var 80 e 91 değerleri sizce ne yapılmalı baya eski bir kart. Hazır sizi bulmuşken sorayım :)
Bakım şart :D padler de gidiktir onun hem termal pad hem de macun değişimi gerek. PAD zorunlu değil putty de kullanılabilir ve macun için mx6 ve tf7 gibi katı macunlar gerek.

Bakım şart :D padler de gidiktir onun hem termal pad hem de macun değişimi gerek. PAD zorunlu değil putty de kullanılabilir ve macun için mx6 ve tf7 gibi katı macunlar gerek.
Yandık hocam ya . Kendim yapabilir miyim o işi sizce

Geri