BMW 320i BMW 320D BMW 116i Hangisini Almalıyım?

golf daha sağlıklı olur DSG den uzak dur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde golf un yapılısını alma stok al gerekirse sen doldur aracını nasıl yapıldı sen bilirsin en azından birde normal kullanıcıdan olursa daha iyi

f20 de temizse km 150 - 180 bin km altındaysa düşünebilirsin
Dediğiniz kilometrelerde temiz araçlar var bu fiyata.

Otomatik düşünüyordum, manuellere mi bakayım?
birde DSG genel olarak mimli şanzıman masraf açmaz açmaz bir açar cebini ham yapar

Dediğiniz kilometrelerde temiz araçlar var bu fiyata.
ön üç parçada sorun yoksa düşünebilirsin ya kırmızısından kız arkadaşımda var onada babası 88 binde almış şuan arabası 130 binde sorunsuz biniyor bakımlarını aksatmıyor otomatik olanı

Kanka DSG adamı hayattan koparıyor :d polo var tanıdıkta DSG bir masraf açtı 90k para verdi şanzıman tamirine
DSG sorunlu bi şanzıman değil. İçindeki kavramanın ömrü belli. Basınç tüpü zayıf olarak geliyor fabrikadan onu da güçlendirirsen kavramayı da değişirsen rahat 150-200k gidersin. Ki 150-200k km'de ağır bakımı da çok görmemek lazım metal yığını sonuçta illaki aşınıyor. Şu algıları yıkın artık sorunlu araba yoktur bakımsız araba vardır.

birde DSG genel olarak mimli şanzıman masraf açmaz açmaz bir açar cebini ham yapar

ön üç parçada sorun yoksa düşünebilirsin ya kırmızısından kız arkadaşımda var onada babası 88 binde almış şuan arabası 130 binde sorunsuz biniyor bakımlarını aksatmıyor otomatik olanı
Fikir için sağolun 116i alıcam sanırım masraf çıkarırsada yapıcak bir şey yok.

DSG sorunlu bi şanzıman değil. İçindeki kavramanın ömrü belli. Basınç tüpü zayıf olarak geliyor fabrikadan onu da güçlendirirsen kavramayı da değişirsen rahat 150-200k gidersin. Ki 150-200k km'de ağır bakımı da çok görmemek lazım metal yığını sonuçta illaki aşınıyor. Şu algıları yıkın artık sorunlu araba yoktur bakımsız araba vardır.
valla kanka DSG nin adı çıktı benim o bahsettiğim adam aşırı pimpirikli daha km si 110 BİN OLMASI lazım adam arabaya deli gibi bakıyor bakımlarını erkenden yapar gerekirse bakımdan ziyade DSG de de sıkıntı var emin ol

Fikir için sağolun 116i alıcam sanırım masraf çıkarırsada yapıcak bir şey yok.
exper yaptırmayı unutma hocam güzel bir yere git kapsamlı baktır araca özellikle şasi noya dikkat etsinler son zamanlarda çıktı yine chance araçlar adam 5 sene önce kaybetmiş aracı 5 sene başkası binmiş vs experde çıkıyor ediyor uğraşırsın

valla kanka DSG nin adı çıktı benim o bahsettiğim adam aşırı pimpirikli daha km si 110 BİN OLMASI lazım adam arabaya deli gibi bakıyor bakımlarını erkenden yapar gerekirse bakımdan ziyade DSG de de sıkıntı var emin ol
Hocam amerikayı yeniden keşfetmiyoruz yapılması gerekenler belli. Onları yaptırdıktan sonra sorunlu bir şanzıman değil aksine verimli yakıt ekonomisi sağlayan pürüzsüz vites geçişiyle bilinen bi şanzıman. Piyasada çok fazla olduğundan dq200 yanlış binenler sorun yaşadığında adı sorunluya çıkıyor maalesef.

Hocam amerikayı yeniden keşfetmiyoruz yapılması gerekenler belli. Onları yaptırdıktan sonra sorunlu bir şanzıman değil aksine verimli yakıt ekonomisi sağlayan pürüzsüz vites geçişiyle bilinen bi şanzıman. Piyasada çok fazla olduğundan dq200 yanlış binenler sorun yaşadığında adı sorunluya çıkıyor maalesef.
olabilir hacı ben gözleme dayalı sunuyorum adam gider DSG golf alır hor kullanılmıştır edilmiştir ustanın yemeğini yer sonra arkamızdan sövmesinler yakın çevremde vs gördüğümden internette de epey dolaşıyor pek sıcak bakmıyorum

exper yaptırmayı unutma hocam güzel bir yere git kapsamlı baktır araca özellikle şasi noya dikkat etsinler son zamanlarda çıktı yine chance araçlar adam 5 sene önce kaybetmiş aracı 5 sene başkası binmiş vs experde çıkıyor ediyor uğraşırsın
Experde motor parçalarının kondisyonu çıkar mı?

dyno yapıyorlar genelde orada ölçüyorlar orijinal kaç beygir dyno da kaç veriyor diye kaçak testi yanık conta test leri vs oluyro bazıları enjektör buji vs söküp kamera salıyor yanma odasına bakıyor ediyor

Bugün serhat incinin yayınında denk geldim adam arabayı aldıktan 18 gün sonra ambeleye kalkmış ekspertiz de yapılmış arabaya. Yani yaşanabiliyor böyle şeyler ama ekspertiz olmadan da kesinlikle araba almayın. Kader kısmet :D

dyno yapıyorlar genelde orada ölçüyorlar orijinal kaç beygir dyno da kaç veriyor diye kaçak testi yanık conta test leri vs oluyro bazıları enjektör buji vs söküp kamera salıyor yanma odasına bakıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,898
Üyeler
193,870
Son üye
Batuba
Geri