🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Çok güzel malzeme alana ho

Güzel ama iptal garanti gibi Depo ya da Amazon satıcılı olsa bedava fiyatmış
İptal geldi ve işin garip kısmı kargoya verildi diye hem bildirim hem de mail gelmişti. Normalde böyle olunca gerçekten kargoya verilmiş olmuyor muydu?

kablosuz sarj geldi aynı gün 400 e normal sarj aleti bile yokken cok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• IMG_8004.webp
    IMG_8004.webp
    948.1 KB · Hit: 185
İptal geldi ve işin garip kısmı kargoya verildi diye hem bildirim hem de mail gelmişti. Normalde böyle olunca gerçekten kargoya verilmiş olmuyor muydu?
yok hocam kargoya verildi bilgisi otomatik giriliyor muhtemelen benim amazondan incehesap ve dey elektronik kargoya verilen siparişler iptal olmuştu fiyat hatası vardı ikisindede

yok hocam kargoya verildi bilgisi otomatik giriliyor muhtemelen benim amazondan incehesap ve dey elektronik kargoya verilen siparişler iptal olmuştu fiyat hatası vardı ikisindede
ilk 15 dkda her şey oluşturuluyor gönderi ile ilgili sonradan değiştirilmiyor adres ürün gönderilmese bile. sadece kolay gelsin firması değiştiriyormuş DHL de aynı ilde ise adres değiştiriyorlarmış.

android telefon ve tabletlere sağlam stok giriyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1777586723932.webp

5 bin tl

İtopya B580 konusu çok öne çıkmış böyle olmaz. Hemen buraya desteğe geldim, bu konu bize baktı kötü günümüzde yanımızda oldu. Bakma sırası bize geldi artık.

342₺ neredeyse yarı fiyatına, sepet testi de geçildi.

Alıntıyı görüntüle
hocam bu wifisiz pc ler içinmi yoksa wifiye sahip olan cihazlarda bağlantıyı mı güçlendiriyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,238
Üyeler
193,304
Son üye
rambetiko
Geri