❌İndirim Bitti! INTEL ARC B580 + INTEL Core Ultra 5 225F Bundle - 0,06 TL

İndirim mi? indirim dediğin fiyatın belirli bir miktar altına inmiş haline derler 😂
6 kuruşa indirim diyorlar ben 5 kuruş olmadan indirim demezdim. Şahsen benim en çok güldüğüm yorum 5 tane alıyorum yazana "niye 6 değil, 8 değil de 5 paranız o kadarına mı yetti" @Chitragupta hocam hala gülüyorum kaç saat geçti.

Beyler konudan bağımsız bu B580 kart geçen almıştım geldi R5 5600 , B450M-K2 Anakart ve Asus Tuf 550w 80+ psu var fps çok oynak 60-300 arası gidip geliyor. Sizce sorun ne olabilir psu yetersiz olabilir mi ?
İntel ekran kartları intel anakart işlemciyle kullanmak şart zaten resizeable bar olayından dolayı

İntel ekran kartları intel anakart işlemciyle kullanmak şart zaten resizeable bar olayından dolayı
o sıkıntı değil , bende intel kullanıcısıyım. yeter ki yollasınlar amd kullan desinler onuda kullanırız :)

Bu arada yanında intel işlemcide varmış onu sonradan farkettim.

Eğer siparişteki B580 gelirse ama 225F gelmezse şu şekil THH'ye gidiş işi var gibi:

1777631812237.webp

gencler iptal ederler yarına, benim tarafımda iptal netleşmiş oldu cünkü bunun siparişini verdikten sonra gece 11den sonra klavye aldım o sabaha karsı hazırlanıyor asamasına gecti ama intelin sadece ödemesi alındı gözüküyor hala :D

gencler iptal ederler yarına, benim tarafımda iptal netleşmiş oldu cünkü bunun siparişini verdikten sonra gece 11den sonra klavye aldım o sabaha karsı hazırlanıyor asamasına gecti ama intelin sadece ödemesi alındı gözüküyor hala :D
ben de aynı anda rtx 5060 ti almıştım kargoladılar kankam bu iptal edilir ya da telafi için bi güzellik yaparlar belki

Geri