❌İndirim Bitti! INTEL ARC B580 + INTEL Core Ultra 5 225F Bundle - 0,06 TL

İndirim mi? indirim dediğin fiyatın belirli bir miktar altına inmiş haline derler 😂
6 kuruşa indirim diyorlar ben 5 kuruş olmadan indirim demezdim. Şahsen benim en çok güldüğüm yorum 5 tane alıyorum yazana "niye 6 değil, 8 değil de 5 paranız o kadarına mı yetti" @Chitragupta hocam hala gülüyorum kaç saat geçti.

Beyler konudan bağımsız bu B580 kart geçen almıştım geldi R5 5600 , B450M-K2 Anakart ve Asus Tuf 550w 80+ psu var fps çok oynak 60-300 arası gidip geliyor. Sizce sorun ne olabilir psu yetersiz olabilir mi ?
İntel ekran kartları intel anakart işlemciyle kullanmak şart zaten resizeable bar olayından dolayı

İntel ekran kartları intel anakart işlemciyle kullanmak şart zaten resizeable bar olayından dolayı
o sıkıntı değil , bende intel kullanıcısıyım. yeter ki yollasınlar amd kullan desinler onuda kullanırız :)

Bu arada yanında intel işlemcide varmış onu sonradan farkettim.

Eğer siparişteki B580 gelirse ama 225F gelmezse şu şekil THH'ye gidiş işi var gibi:

1777631812237.webp

gencler iptal ederler yarına, benim tarafımda iptal netleşmiş oldu cünkü bunun siparişini verdikten sonra gece 11den sonra klavye aldım o sabaha karsı hazırlanıyor asamasına gecti ama intelin sadece ödemesi alındı gözüküyor hala :D

ayrıca klavyem kargoya verildi ama hala o intel siparişi ödeme alındıda bekliyor @itopya.com neyi bekliyorsunuz kingolar :mad:

gencler iptal ederler yarına, benim tarafımda iptal netleşmiş oldu cünkü bunun siparişini verdikten sonra gece 11den sonra klavye aldım o sabaha karsı hazırlanıyor asamasına gecti ama intelin sadece ödemesi alındı gözüküyor hala :D
ben de aynı anda rtx 5060 ti almıştım kargoladılar kankam bu iptal edilir ya da telafi için bi güzellik yaparlar belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,392
Üyeler
193,375
Son üye
AykutGS
Geri