-oflu-
80+
- Reaksiyon skoru
- 186
İndirim mi? indirim dediğin fiyatın belirli bir miktar altına inmiş haline derlertüh kaçırdık indirimi yaa
İndirim mi? indirim dediğin fiyatın belirli bir miktar altına inmiş haline derlertüh kaçırdık indirimi yaa
6 kuruşa indirim diyorlar ben 5 kuruş olmadan indirim demezdim. Şahsen benim en çok güldüğüm yorum 5 tane alıyorum yazana "niye 6 değil, 8 değil de 5 paranız o kadarına mı yetti" @Chitragupta hocam hala gülüyorum kaç saat geçti.İndirim mi? indirim dediğin fiyatın belirli bir miktar altına inmiş haline derler![]()
İntel ekran kartları intel anakart işlemciyle kullanmak şart zaten resizeable bar olayından dolayıBeyler konudan bağımsız bu B580 kart geçen almıştım geldi R5 5600 , B450M-K2 Anakart ve Asus Tuf 550w 80+ psu var fps çok oynak 60-300 arası gidip geliyor. Sizce sorun ne olabilir psu yetersiz olabilir mi ?
o sıkıntı değil , bende intel kullanıcısıyım. yeter ki yollasınlar amd kullan desinler onuda kullanırızİntel ekran kartları intel anakart işlemciyle kullanmak şart zaten resizeable bar olayından dolayı
ayrıca klavyem kargoya verildi ama hala o intel siparişi ödeme alındıda bekliyor @itopya.com neyi bekliyorsunuz kingolar![]()
ben de aynı anda rtx 5060 ti almıştım kargoladılar kankam bu iptal edilir ya da telafi için bi güzellik yaparlar belkigencler iptal ederler yarına, benim tarafımda iptal netleşmiş oldu cünkü bunun siparişini verdikten sonra gece 11den sonra klavye aldım o sabaha karsı hazırlanıyor asamasına gecti ama intelin sadece ödemesi alındı gözüküyor hala![]()
Geldimiayrıca klavyem kargoya verildi ama hala o intel siparişi ödeme alındıda bekliyor @itopya.com neyi bekliyorsunuz kingolar![]()