❌İndirim Bitti! Roborock S8 Pro Akıllı Robot Süpürge 14689 TL çök

anneler günü yaklaşmışken
1777632261324.webp

Agalar bunun şu torbalilari varya istasyonlu. Hangisini önerirsiniz.

Bendeki 4 ayda falan anormal sesler yapmaya başladı servise gönderdim sorun yok ediler. Abiminkide bozuldu tamir edip yollamışlar. THH sonucunu bekliyorum.

Ben de bunun alt modeli q8 Max pro da var onda bu sorun yok ama silmesi kötü onunda. Halı görünce paspası kaldırmıyor. Bu yüzden s8 pro aldımda biraz pişmanlıktan oldu. Bir dahakine başka marka alacağım.

hepsiburadada aynı fiyat indirim işi yalan mı

Roborock almayın aldırmayın girin şikayetvara bakın bozulursa geçmiş olsun asla garanti kapsamında yapmıyorlar 2 aylık cihaz halıyı süpürürken kendi kendine gitti.kullanıcı hatası deyip 10 k para istediler dalga geçiyolar resmen insanlarla. Mutlaka şikayetvarı okuyup öyle alın veya garantisiz ürün alıyomuşsunuz gibi düşünün

bunlarda airfryer gibi gacha taş gibi bir miele süpürge alın bakın keyfinize

Roborock Vacuum Q8 Max Pro Robot Süpürge Beyaz 15k

var bende sıkıntısı olmadı bayadır kullanıyorum , tek kötü tarafı istasyon olmayınca durmadan hazneyi boşaltmak gerekiyor alcaksanız istasyonlu alın daha rahat olur , hiç açıpta boşaltasım gelmiyor açıkçası .

Roborock Vacuum Q8 Max Pro Robot Süpürge Beyaz 15k

var bende sıkıntısı olmadı bayadır kullanıyorum , tek kötü tarafı istasyon olmayınca durmadan hazneyi boşaltmak gerekiyor alcaksanız istasyonlu alın daha rahat olur , hiç açıpta boşaltasım gelmiyor açıkçası .
Hocam zaten sıkıntısı olunca sıkıntı oluyor 😃 şarjı az gitmeye başlasın emiş gücü azalmaya başlasın gönderin bakalım servis ne diyecek. Direkt kullanıcı hatası deyip para istiyolar. Garanti olayı yok yani bu markanın. Arkadaşlar bunu bilerek alsın almak istiyorsa .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_5617.webp
Hepsiburadaya baktım karşıma çıkan ilk yorumlardan biri noktasına kadar katılıyorum paranızı çöpe atmayın

Son düzenleme:
Geri