emregorkemivedi
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bencede daha az olması gerekirdihacı çok pahalı bee
Evet bencede daha az olması gerekirdihacı çok pahalı bee
Evet haklısın ama valve bile kendi platformuna oyunları çıkartırken kuru 1,5 dolardan alıyo sanki 140 tl yerine 90 tl daha iyi bi fiyat olmazmıydıOyun neye göre pahalı arkadaşlar şuan dolar 6.60'ın üstünde adamlar Türkiye için 18 Dolara satıyorlar.
Ben heycanımı saklıyorum bir gün pc alırsam kendim deneyimlemek istiyorumBence oyun cidden harika şuanda bile 2. monitörden pintipanda'nın yayınını izliyorum.
Zaman gösterecek gösterecek bunuEvet en büyük hataları bu oldu oyunu çok erken duyurdular.Ama oyun erken erişimde onları düzeltme ihtimali var bakalım zaman ne göstericek.
Aynen öyle ama benim talewordse güvenim sonsuz gayet iyi bi iş çıkartıcaklardırZaman gösterecek gösterecek bunu
Dostum zaten oyunun bu kadar uzun süre yapım aşamasında kalmasının sebebi de bu Warband'ı çogu kişi crack oynadı. Adamlar üstüne oyun motoru yaptı birde.Evet haklısın ama valve bile kendi platformuna oyunları çıkartırken kuru 1,5 dolardan alıyo sanki 140 tl yerine 90 tl daha iyi bi fiyat olmazmıydı
Evet bencede.Burda bizi kaç kişi okuyo bilmiyorum ama bunu okuyan arkadaşlar en azında yerli oyunumuzu crakcli oynamayalım.Dostum zaten oyunun bu kadar uzun süre yapım aşamasında kalmasının sebebi de bu Warband'ı çogu kişi crack oynadı. Adamlar üstüne oyun motoru yaptı birde.
Bence oyun grafik olarak gayet güzel.Oyunun sıkıntısı yapay zeka ve görev tasarımları diye düşünüyorum.Bu arada kendi düşüncem bu oyun bilgisayar aldırcak cinsten bi oyun8 yıl bekleyiş ardından bu grafik sarmaz. ha şöyle bir durum var. bannerlord fanıysan baya sarar ve oynatır. ama şahsen bannerlord merakı olmayan biri olarak oyun çıktığında '8 yılın sonucu bu muydu?' demedim değil... grafik olarak rafa kaldırılası oyun ama bannerlord be abi
yapay zeka ve görev mekanizmasını unutmuşum...B
Bence oyun grafik olarak gayet güzel.Oyunun sıkıntısı yapay zeka ve görev tasarımları diye düşünüyorum.Bu arada kendi düşüncem bu oyun bilgisayar aldırcak cinsten bi oyun
Vay enis hocam.Bu arada kendime örnek aldığım bi adam.Youtube dünyasının en samimi en kasıntı olmayan insanıyapay zeka ve görev mekanizmasını unutmuşum...
artısıyla eksisiyle güzel videodur
AynAynen öyle ama benim talewordse güvenim sonsuz gayet iyi bi iş çıkartıcaklardır