Çözüldü✓ İncehesap'tan Alınan Mouse Yanında Verilen Hediyelik Eşyadan da Para Alındı

Yoshidori

80+
Reaksiyon skoru
18
Başlıkta yazdığı gibi Gaming Gece'sine özel fiyata satılan bir mouse aldım. Fiyatı 399 TL'ydi. Yanına da anahtarlı hediye diyordu, ama 539 TL olan anahtarlığın da parası alındı. Sepetten çıkarmama rağmen sistem otomatik olarak ekliyordu; zorunda kaldım. Bu paranın iadesi yapılır mı?

Güncelleme: Arkadaşlar, tamamen dolandırcılık; bu başka bir şey değil. Şimdi eklediğimde tekrar sepete hediyelik olarak geliyor anahtarlık, ama mouse fiyatı eski hâline dönmüş; yani orijinal fiyattan hediyelik anahtar diye orijinal fiyattan kitlediler yine. Sipraişi iptal edeceğim mecburen.

Güncelleme 2: İncehesap bugün iletişime geçti. Anahtarlık sipariştan çıkarıldı. Ücret iadesi yapılacakmış. Herkese konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleme:
İncehesap kadar alçak az firma vardır.

incehesaptan daha önce hiç alışveriş yapmadım ama gelirse eğer iade etme hakkın var iade edersin
Ben de ilk defa yaptım ama böyle bir sorun yaşıyorum; yani daha ilk siparişten mağdur edildim. Mouse'tan pahalı anahtarlık şaka gibi bir şey. Şimdi bunun iadesiyle uğraşıcam. Allah bilir iadesi ne kadar sürer.

Ben de ilk defa yaptım ama böyle bir sorun yaşıyorum; yani daha ilk siparişten mağdur edildim. Mouse'tan pahalı anahtarlık şaka gibi bir şey. Şimdi bunun iadesiyle uğraşıcam. Allah bilir iadesi ne kadar sürer.
bende sepette o anahtarlık için 500 küsür görünce bir ufak sövdüm. Biraz uğraştırırlar ama senin en başta onu görünce almaman lazımdı zaten stoğuda epey vardı kolay kolay bitmedi

bende sepette o anahtarlık için 500 küsür görünce bir ufak sövdüm. Biraz uğraştırırlar ama senin en başta onu görünce almaman lazımdı zaten stoğuda epey vardı kolay kolay bitmedi
Site falan çökünce kalmaz diye düşündüm, maalesef acele ettim.

bende öyle düşündüm ilk alışveriş diye şansa 2-3 kez yenileyince sepetten çıkardı anahtarı
Bence anahtarın para iadesini yaparlar, almazlar geri, çünkü kampanya fiyatından aldım sonuç olarak.

1777678255723.webp

Şu siteyi 1tllik kulaklık rezaletinden beri kulanmıyorum dönüş bile yapmadılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,269
Üyeler
194,291
Son üye
Yylmaz