Yardım IEM kulaklık Önerisi

ademoney

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
204
Bütçe
3000
Selamlar,
2.500 – 3.000 TL civarında bir IEM kulaklık arıyorum. Kullanım amacım ağırlıklı olarak FPS oyunlar, özellikle Valorant oynuyorum.
İstediğim özellikler; ayak sesini ve nerden geldiği çok net olmalı,uzun süre kullanımda yormayan bir yapısı olmalı kulak vs ağrıtmamalı.
Simgot EW200 düşünüyorum fakat stoklar yenilenmediği için başka benzeri olarak farklı modellere de açığım
Şimdiden teşekkürler.

Selamlar,
2.500 – 3.000 TL civarında bir IEM kulaklık arıyorum. Kullanım amacım ağırlıklı olarak FPS oyunlar, özellikle Valorant oynuyorum.
İstediğim özellikler; ayak sesini ve nerden geldiği çok net olmalı,uzun süre kullanımda yormayan bir yapısı olmalı kulak vs ağrıtmamalı.
Simgot EW200 düşünüyorum fakat stoklar yenilenmediği için başka benzeri olarak farklı modellere de açığım
Şimdiden teşekkürler.
Ah bir ydye izin verilseydi neyse renk ve marka isteğiniz varmı

IEM kulaklıkların avantajı, belirgin farkı nedir kulakustunden ?

Ah bir ydye izin verilseydi neyse renk ve marka isteğiniz varmı
farketmez hocam tenk beyaz şeffaf olsa güzel olur ama illa o olacak diye bir şey yok marka da farketmez. Performans önemli benim için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha rahat oluyo diyolar ve daha iyi ses veriyo diye biliyorum

2 yıldır falan kullanıyorum. Müzisyen değilim ama casual bi kullanıcı olarak bana sesler daha net gibi geliyor. uzun kullanımda (7+ saat) çok daha az yoruyor. Bir de görüntü olarak kulak üstünden daha klas duruyor bence.

2 yıldır falan kullanıyorum. Müzisyen değilim ama casual bi kullanıcı olarak bana sesler daha net gibi geliyor. uzun kullanımda (7+ saat) çok daha az yoruyor. Bir de görüntü olarak kulak üstünden daha klas duruyor bence.
hangi modeli kullanıyosun hocam sen normal gündelik kullanım için mi oyun falan için mi aldın

Ben zamanında çinden almıştım. Shenzhen audio'dan bayağı indirimli almıştım. Simgot ew100 var bende. Anakartım asrock b550m hdv olduğundan ses kartım pek iyi değil, ugreen usb ses kartı var onunla kullanıyorum. Günlük kullanım, müzik ve oyunlarda inanılmaz memnunum. Ses kalitesi, ses kasma ve rahatlık olarak iemler benim aradığım kanmış. İyi ki yapmışım o geçişi. Müzisyen falan değilim hani seslerden inanılmaz iyi anlamıyorum ama günlük normal bir kullanıcı için ucuz iemler bile çok rahat ve kaliteli gelir bence. Bende öyle oldu en azından. Anakartın giriş seviye değilse ses kartına ihtiyacın da olmayabilir. Yine de bu iem ve ses kartı olayı çok geniş ve kapsamlı konu. Bir girdin mi çıkamıyorsun yani. Bir de gümrük kanunundan dolayı pahalı bir hobi oldu. İthalatçıların eline bakar olduk maalesef... başka sorunuz olursa sorun hocam, yardımcı olabiliyorsam olmaya çalışırım.

Selamlar,
Şimdiden teşekkürler.
Ses kartına para ayırdın mı?

Selamlar,
Şimdiden teşekkürler.
Ben bu resimdekileri aldım bu bütçe de en iyi kombinasyon benim için budur 2025 vgp ödüllü.

1000047309.webp

1k da ona ayıracağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gaming için iyi bir kulaklık mı kullandın mı?
Cloud Core kullanıyorum güncelde ve artık tatmin etmiyor 2.5 sene oldu. Aldığım IEM kendi kategorisinde VGP 2025 ödülüne sahip ve bu ödül Japonya'da prestijli bir ödüldür. Onun dışında harman eğrisine yakın frekansları dengeli temiz bir kulaklıktır. Ben müzik de dinlediğim için 7.1 kart yerine genel kullanıma uygun bir dac/amp aldım size de öyle öneririm ve evet bu kulaklık kaliteli temiz bir ses veriyor.

Simgot ew200 satın aldım şuan wraith de stoklarda ihtiyacı olan bakabilir bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,592
Üyeler
193,443
Son üye
kayix
Geri