Discorda nasıl girerim veya benzeri bir program var mıdır?

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,375
Hocalarım arkadaşlarla cs2 girdiğimizde oyun içinden valoranttadaki gibi grup/takım ayrımı olmadığından discorddan konuşuyorduk. Discord yasaklandı bildiğiniz üzere. Nasıl girilebilir veya benzeri yasak olmayan bir program var mıdır?

Goodbyedpi

Goodbyedpi ile girilebiliyor arastirin isterseniz tum yasakli siteleri hemen hemen aciyor bir kez calistiriyorsun seceneklerde windowsla baslama gibide bir sey olmasi lazim kapatana kadar vpn gibi takiliyor

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Goodbyedpi ile girilebiliyor arastirin isterseniz tum yasakli siteleri hemen hemen aciyor bir kez calistiriyorsun seceneklerde windowsla baslama gibide bir sey olmasi lazim kapatana kadar vpn gibi takiliyor
hocam konudan bağımsız olarak bir şey sorucam. Sisteminde RAYZEN 7 9800X3D ile 5060 var. Bendede 5070 ve RAYZEN 5 9600x var. Bende 7 9800x3d alacağım ama forumda çoğu kişi gerek yok, boşuna alma yazıyor sen ne düşünüyorsun kullanıcı olarak memnunmusun ve GPU ile farklı bir işlemci deneme imkanın oldumu?

Hocalarım arkadaşlarla cs2 girdiğimizde oyun içinden valoranttadaki gibi grup/takım ayrımı olmadığından discorddan konuşuyorduk. Discord yasaklandı bildiğiniz üzere. Nasıl girilebilir veya benzeri yasak olmayan bir program var mıdır?
goodbyedpi veya splitwire.

Hocam peki internette yavaşlatma falan yapıyor mu VPN açınca genelde öyle problemler oluyordu da.

hocam konudan bağımsız olarak bir şey sorucam. Sisteminde RAYZEN 7 9800X3D ile 5060 var. Bendede 5070 ve RAYZEN 5 9600x var. Bende 7 9800x3d alacağım ama forumda çoğu kişi gerek yok, boşuna alma yazıyor sen ne düşünüyorsun kullanıcı olarak memnunmusun ve GPU ile farklı bir işlemci deneme imkanın oldumu?
Hocam kullanımına bağlı. Hard FPS oyunları oynuyorsan alırsan güzel olur tabii ki. Ama 2k Ultra ayarlarda hikayeli takılıyosan hakkaten gerek yok o parayı ekran kartına ver 5070Ti yap daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Goodbyedpi VPN değildir ondan dolayı yapmıyor. 1 senedir falan kullanıyorum sorun yok.
Eyvallah teşekkür ettim hocam. İşten eve geçince bi bakayım goodbyedpi programına. Ben ara sıra program adını görüyodum forumda ama mouselar için universal dpi ayarlama programı sanıyodum :)

Hocam acikcasi hayatimda ilk kez amd sistem topladim ben asiri memnunum su an ama farkli ekran kartiyla denemedim hic zaten pc de girdigim oyunlar islemci on planli cs pubg gibi oyunlar hikayeli 4k oyunlari ps5 proda oynadigim icin ekran kartina cok para vermek istemedim. Bende size soyleyen arkadaslar gibi asiri fark yaratacagini sanmiyorum ekran kartina yuklendikce islemcinin onemi azaliyor zaten bi ihtimal 1080p de bi tik yuksek fps verebilecegini dusunuyorum ama totalde bakarsak masraf yapmaya su an icin degmez gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki internette yavaşlatma falan yapıyor mu VPN açınca genelde öyle problemler oluyordu da.
Hic bir yavaslama yok hocam vpn gibi dusunmeyin turknet giga kullaniyorum zerre fark yok

Splitware Turkey kullanabilirsin sadece dc için yapıyor o işleri geri kalan trafiğine karışmıyor pingine falan etki etmez yani tavsiye ederim.

Splitware Turkey kullanabilirsin sadece dc için yapıyor o işleri geri kalan trafiğine karışmıyor pingine falan etki etmez yani tavsiye ederim.
Hocam atılan github linkinden hiçbişey anlamadım ama bi youtube videosu falan izleyip yüklerim heralde.

Alyernatif olarak steam üzerinden sesli grup sohbeti başlatabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,211
Üyeler
194,904
Son üye
gerekyok
Geri