ARKADAŞLAR HAZIR SİSTEM ALACAĞIM SİZCE NASIL

JHetfield

80+
Reaksiyon skoru
15
FOTOĞRAFTAKİ GİBİ UPRAGE YAPTIM BAZI PARÇALARI 46K YA DENK GELDİ TAKSİTLE ALACAĞIM İLERDE DE EKRAN KARTINI SATIP 5070 GİBİ YÜKSELTME YAPARIM SİZCE FİYATINA GÖRE NASIL SİSTEM GENELDE CS OYNAYAN BİRİYİM
IMG_0758.webp

O paraya sinerji de 16gb 9060xt li sistem var. Senin topladigin sistemdeki 8gb 5060 çöp

Tek kart olarak bakmayın hocam diğer parçalarda o sisteme göre daha iyi ama dediğin gibi ekran kartı tabi ki 9060xt 16 lık daha iyi

Siz yine de şunada bi bakın derim.

Siz yine de şunada bi bakın derim.
Bu daha iyi olur işlemci farkı vae ama değer psu korkutuyor bir

FOTOĞRAFTAKİ GİBİ UPRAGE YAPTIM BAZI PARÇALARI 46K YA DENK GELDİ TAKSİTLE ALACAĞIM İLERDE DE EKRAN KARTINI SATIP 5070 GİBİ YÜKSELTME YAPARIM SİZCE FİYATINA GÖRE NASIL SİSTEM GENELDE CS OYNAYAN BİRİYİM Alıntıyı görüntüle
Fena kötü bir sistem hocam almanızı tavsiye etmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9600x yerine 7500F tercih edip üste birazcık daha koyup 9060XT 16GB alabiliyorsunuz. Hadi diyelim 9600X aldınız 105w tdp modunda kullanmanız gerekecek maksimum performans için 92mm soğutucunun yeteceğini zannetmiyorum.

Bu daha iyi olur işlemci farkı vae ama değer psu korkutuyor bir
Tamam bi pc de power çok önemli ama artık teknoloji gelişti.Yani çok da abartmaya gerek yok . Biz 20-25 sene önce 100 gr bile olmayan teneke powerleri ,yıllarca pc lerde, kullandık.Doğru dürüst korumaları olmayan, anormal zayıf,powerler.Bide 9060XT fazla powere asılan bi kart değil AMD bile resmi sitesinde 450 watt kafi diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri