Pikachu setup
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
araştırdım goodbyedpi dan kaynaklı oluyormuş bende kapatırsam discord vs giremeyecem kapatıp fortnite indirip bidaha açsam goodbyedpi ı sorun olurmu
Hocam split tunneling ile warp kurmanı tavsiye ederim. Direkt google'a yazarsan nasıl kurulacağı adım adım çıkar. Böylece sadece discordun (ya da ipsini, domainini girdiğin diğer her uygulama-site) dns üzerinden bağlanır. Oyunun direkt internet üzerinden çalışacağı için normalde warpla açtığında yaşayacağın gecikmeleri yaşamamış olursun.araştırdım goodbyedpi dan kaynaklı oluyormuş bende kapatırsam discord vs giremeyecem kapatıp fortnite indirip bidaha açsam goodbyedpi ı sorun olurmu
deneyeceğim sağolun kardeşimle oynamam için lazımdı çünküHocam split tunneling ile warp kurmanı tavsiye ederim. Direkt google'a yazarsan nasıl kurulacağı adım adım çıkar. Böylece sadece discordun (ya da ipsini, domainini girdiğin diğer her uygulama-site) dns üzerinden bağlanır. Oyunun direkt internet üzerinden çalışacağı için normalde warpla açtığında yaşayacağın gecikmeleri yaşamamış olursun.
araştırdım goodbyedpi dan kaynaklı oluyormuş bende kapatırsam discord vs giremeyecem kapatıp fortnite indirip bidaha açsam goodbyedpi ı sorun olurmu
goodbyedpi gibi şeyler kullanıyorsan oluyor zatenAlıntıyı görüntüle
bende acık ama heralde vpn le alakalıdır
discorda girmek için bende kulanıyorum fn ye goodbyedpi ile girebiliyorumgoodbyedpi gibi şeyler kullanıyorsan oluyor zaten
fortniteyi goodbyedpi açıkkenmi indirdindiscorda girmek için bende kulanıyorum fn ye goodbyedpi ile girebiliyorum
evet bende hep açık daha dün güncelenmesini yaptım bi sorun olmadı eğer sende sorun cıkıosa bıosu düzelt oda olmasa format at yanifortniteyi goodbyedpi açıkkenmi indirdin
goodbyedpi ı kapattım düzeldievet bende hep açık daha dün güncelenmesini yaptım bi sorun olmadı eğer sende sorun cıkıosa bıosu düzelt oda olmasa format at yani