🔥İndirim Asus Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL) Kampanya Siteleri Eklendi

faturaları mağaza kesiyor hocam 27 nisan öncesi ise sıkıntı asıl

evet maalesef 11 mayısta başlayacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ellerinde fazla var sanırım stok eritmek için kampanya yapıştırıyorlar Requim dönemindede baya satıldı bu kulaklık bende ozaman aldıydım
magaza kendi bagimsiz fatura kesiyorsa alir o zaman.

Ne zaman aldınız ? Faturayı gaming gen kesiyor uygundur. Ben incehesap ürününü amazondan alıp incehesap cashbacki almıştım. Tarihte sorun yoksa alirsiniz sorun olmaz.

Valla güzel indirim ya kulakustu alasim yoktu bana masraf cikardin :D Bu siralar guzel indirimler denk geliyor.
27 nısandan once almıstık ama sankı daha oncede boyle bır kampanya vardıonun cashback 30 euro falandı sanırım

Kampanyalar birleşiyor mu beyler ona göre alacağım kulaklığı

Memnunmusun peki ben bu kafa bantsız kulaklık kullanamıyorum. Ondan buna bayağı sıcak bakıyorum. SS kulaklıkları seviyorum bi normalde :D
Ben memnunum hocam ses seviyesi yeterli zaten EQ ile daha artıyor günlük kullanımda boyuna rahatsız vermeyecek şekilde tasarlanması almam için sebep oldu kafa bandı gayet rahat 2 ayarı var bana tam oldu padler rahat baya ama yedek pad olmaması tek eksi yanı bende dongle hem type c hemde usb olarak kullanılıyor çevirici ile gecikme görmedim kendi çeviricisinde BT ile mobilde akıyor kulaklık

Kampanyalar birleşiyor mu beyler ona göre alacağım kulaklığı
onu şuanda bilmiyoruz hocam konuyu takip et mağaza cevap verdiğinde eklerim konuya süresi var daha

eskı kampanyanın lınkı var mı ?
Arkadaş eklemiş hepsini linke eğer fatura tarihi yetişmiyorsa kargodaki teslim tarihini kontrol et. Oradan belki yetişir. Teslim tarihini kabul ettirirsin kampanyaya.

konuda mevcut ürünü anlat kampanyası
Valla sadece film ve muzik için anker mi dönsem yoksa bunumu çeksem kararsiz kaldım :D Film ve muzikte güzelmi ? 309 gram mış, ağırlığı uzun kullanimda rahatsiz ediyormu ? Bende arctis prime vardı o rahatsiz ediyordu.

Kulaklığı kullanan var mı nasıldır, corsair void eliteden geçilir mi?

Artık 6 ay sonra alırsınız iadeleri belki:)

Arkadaş eklemiş hepsini linke eğer fatura tarihi yetişmiyorsa kargodaki teslim tarihini kontrol et. Oradan belki yetişir. Teslim tarihini kabul ettirirsin kampanyaya.

Valla sadece film ve muzik için anker mi dönsem yoksa bunumu çeksem kararsiz kaldım :D Film ve muzikte güzelmi ? 309 gram mış, ağırlığı uzun kullanimda rahatsiz ediyormu ? Bende arctis prime vardı o rahatsiz ediyordu.
uzun kullanımda beni rahatsız etmedi açıkcası ama herkesi etmeyecek diye birşeyde yok

Artık 6 ay sonra alırsınız iadeleri belki:)
neden? kod teslimi de 10 günde gerçekleşti herkes yine böyle demişti o kampanya içinde

Geri