🔥İndirim Asus Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL) Kampanya Siteleri Eklendi

ilk eklediğim siteye girip ürüne bakın o kampanyada 2036tl veriyor iadeyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilemiyorum belli olmaz dönüş bekliyorum şu anda
150TL kargo çıkarıyor ödemede gaming gen konuya eklersin :D Şubeden teslim alana ücretsiz. Düz hesap 5'e geliyor kulaklık.

150TL kargo çıkarıyor ödemede gaming gen konuya eklersin :D Şubeden teslim alana ücretsiz. Düz hesap 5'e geliyor kulaklık.
Bu Gaming genin nu kargo para sevdası nedir ya 60k ya sistem alsanda o kargo parasını alıyorlar hayret ediyorum

gamıng gen tr nın trendyol magazasından pelta almıstık acaba uygunmu ıade ıcın

Bu Gaming genin nu kargo para sevdası nedir ya 60k ya sistem alsanda o kargo parasını alıyorlar hayret ediyorum
Valla çok uyuz bir şey aynısını trendyolda yapıyor. Normal fiyatı öyle girseler alıcı hiç umursamazda böyle olunca insan bir soğuyor :D Bu arada gaming gen tr kupon kodu falan varsa youtuber vs. öyle fiyat dahada aşşağı çekilebilir.

Ben PS5'te Sony Pulse 3D kulaklık kullandım. PS5 için olan kendi lisanslı ürününde bile gecikme ve ses kayması oluyor.

11 mayısı beklemek mı lazım basvurmak için şimdi ?

Valla çok uyuz bir şey aynısını trendyolda yapıyor. Normal fiyatı öyle girseler alıcı hiç umursamazda böyle olunca insan bir soğuyor :D Bu arada gaming gen tr kupon kodu falan varsa youtuber vs. öyle fiyat dahada aşşağı çekilebilir.
kupon hakkında hiçbir bilgim yok hocam

gamıng gen tr nın trendyol magazasından pelta almıstık acaba uygunmu ıade ıcın
Ne zaman aldınız ? Faturayı gaming gen kesiyor uygundur. Ben incehesap ürününü amazondan alıp incehesap cashbacki almıştım. Tarihte sorun yoksa alirsiniz sorun olmaz.

kupon hakkında hiçbir bilgim yok hocam
Valla güzel indirim ya kulakustu alasim yoktu bana masraf cikardin :D Bu siralar guzel indirimler denk geliyor.

fatura gaming gen faturasi ise sikinti olmaz. trendyol altinda kesilen bir fatura ise alamazsiniz.
faturaları mağaza kesiyor hocam 27 nisan öncesi ise sıkıntı asıl
11 mayısı beklemek mı lazım basvurmak için şimdi ?
evet maalesef 11 mayısta başlayacak

Ne zaman aldınız ? Faturayı gaming gen kesiyor uygundur. Ben incehesap ürününü amazondan alıp incehesap cashbacki almıştım. Tarihte sorun yoksa alirsiniz sorun olmaz.

Valla güzel indirim ya kulakustu alasim yoktu bana masraf cikardin :D Bu siralar guzel indirimler denk geliyor.
ellerinde fazla var sanırım stok eritmek için kampanya yapıştırıyorlar Requim dönemindede baya satıldı bu kulaklık bende ozaman aldıydım

faturaları mağaza kesiyor hocam 27 nisan öncesi ise sıkıntı asıl

evet maalesef 11 mayısta başlayacak

ellerinde fazla var sanırım stok eritmek için kampanya yapıştırıyorlar Requim dönemindede baya satıldı bu kulaklık bende ozaman aldıydım
Memnunmusun peki ben bu kafa bantsız kulaklık kullanamıyorum. Ondan buna bayağı sıcak bakıyorum. SS kulaklıkları seviyorum bi normalde :D Ben müzik, film icin falan alacağım bunu. FPS oynamiyorum sadece arada hikayeli.

Geri