Amazon Siparişimi İptal Etti.

4070tin varsa geçmeye değmez bence

Galiba bir yapay zeka mı otomatik bir sistem mi birşeyi var. Hesapta şüpheli işlem olduğunu düşününce kitliyor. Ama sistem nasıl şüpheli oluyor onu anlamadım. 3 kere art arda sipariş vermek nasıl şüpheli pek kavrayamadim. Müşteri hizmetleri de 0 bilgili bu konuda. Sistem yapıyor doğrulayın bekleyin iadeniz gelir iptal olmuş yeniden sipariş verin falan dedi 1-2 saat sonra mail geldi siparişiniz hazırlanıyor tarzı.
Şöyle ben iletişime geçtiğimde sistemin bir süre içinde kendi kendine düzeleceğini erişimleri olmadığını ve yazılım ile çalıştığını söylediler. Müşteri hizmetlerinin de erişimi yok bu duruma. Bende 2 defa yanlış girdim sonra hesap nane oldu. Kartı, ismimi vs hiçbir şekilde kabul etmiyordu kendi hesabıma erişemedim. Koruyalım derken nane etmişler. Bi kaç aya hesabım anca normale döndü, sürekli şifre falan soruyordu önceden.

Şöyle ben iletişime geçtiğimde sistemin bir süre içinde kendi kendine düzeleceğini erişimleri olmadığını ve yazılım ile çalıştığını söylediler. Müşteri hizmetlerinin de erişimi yok bu duruma. Bende 2 defa yanlış girdim sonra hesap nane oldu. Kartı, ismimi vs hiçbir şekilde kabul etmiyordu kendi hesabıma erişemedim. Koruyalım derken nane etmişler. Bi kaç aya hesabım anca normale döndü, sürekli şifre falan soruyordu önceden.
Sistem güzel amacı güzel en azından ama musteri ben aldım beyanı evrdikten sonra hala iptal ediliyorsa ve aynı urun daha pahalı veya stok yok durumuna geliyorsa burada iyi niyet arayısım bıter. Ama kısı sıfre tel dogrulama vs vs yapmıstır musteri hizmetlerinde falan urunu ben aldım diye beyan edince ürünü iptal yerine siparişli devam ettiriyorsa tamam derim bu iyi bir şey. Gerekiyorsa direkt iptla yerine 1-2 gun askıya getir sıparısı sonra iptal et hala bir girişim yoksa. Ben yasadıgımda siparişim geldi. sorun olmadı benım ıcın guzel sıstem ama siparişi iptal olmus arkadasın yanlıs anlamadıysan kotu

2. kez aldım bu sefer 3 saat sonra tekrar aynı mesajla iptal geldi. Bakalım 3. deneme için bu sefer hesap değiştim, kart değiştim eğer bunada iptal gelirse gerçekten art niyet arayacağım. Önceki iptal için açtığım konuda birde linç yemiştim koskoca amazon seninle mi uğraşacak yapmışsındır bir şey diye :D

2. kez aldım bu sefer 3 saat sonra tekrar aynı mesajla iptal geldi. Bakalım 3. deneme için bu sefer hesap değiştim, kart değiştim eğer bunada iptal gelirse gerçekten art niyet arayacağım. Önceki iptal için açtığım konuda birde linç yemiştim koskoca amazon seninle mi uğraşacak yapmışsındır bir şey diye :D
Para cekiyor mu hocam iptal oluyor da.

Aynı sorun olmayabilir ama beni de banlamışlardı, sebebi süpermarket kategorisinde hane tüketiminden fazla alıyormuşum diye ama aslında toplu alınca daha ucuz oluyordu ve aldıktan sonra ucuzlayınca da stoklamak içindi.(sanki bedavaya veriyorlar da ben sistemi suistimal ediyorum.) Başka hesap ve karttan alınca bile direkt iptal oluyordu. Bir kaç ay boyunca sohbet kısmından nazikçe itirazda bulundum sürekli talep açıyordum sürekli ret geliyordu. En son çıkıştım bayağı, o çıkışmadan sonra açtıkları talepte banım kalkmıştı. Bu ülkedeki hiçbir kurum bağırıp çağırmadan işi ciddiye almıyor.

2. hesap ve 2. kart da iptal oldu arkadaşlar aynı sebep ile. Bu sefer 3. hesap ve 3. kart ile denedim yeni hesap açıp, şuan provizyonda görünüyor işlem hayırlısı bakalım

Sistem güzel amacı güzel en azından ama musteri ben aldım beyanı evrdikten sonra hala iptal ediliyorsa ve aynı urun daha pahalı veya stok yok durumuna geliyorsa burada iyi niyet arayısım bıter. Ama kısı sıfre tel dogrulama vs vs yapmıstır musteri hizmetlerinde falan urunu ben aldım diye beyan edince ürünü iptal yerine siparişli devam ettiriyorsa tamam derim bu iyi bir şey. Gerekiyorsa direkt iptla yerine 1-2 gun askıya getir sıparısı sonra iptal et hala bir girişim yoksa. Ben yasadıgımda siparişim geldi. sorun olmadı benım ıcın guzel sıstem ama siparişi iptal olmus arkadasın yanlıs anlamadıysan kotu
Bana direkt satın bile aldırtmadı sonra farkında olmadan sanırım birşeyi yanlış girdim diyip bi kaç sefer daha deneyince tam nane oldu. Başka şekilde yaşamış varsa bilemiyorum ama beni deli etmişti. Peşin almak zorunda kaldım çünkü kartı başka hesaptan bile kabul etmedi sistem riskli kart sandığı için.

İndirimden güzel bir rx9070xt bulmuştum aldım amazondan mail geldi:'İzni olmayan bir kişinin Amazon hesabınıza eriştiğini ve sipariş vermeye çalıştığını düşünüyoruz. Güvenliğiniz için bu siparişi iptal ettik.'
Aynı kartı şuan almak istediğimde 6k fark ödemem gerekiyor :D
Bende de aynı durum amazon bana sormadan iptal etmiş ama bana mailde atılmadı şimdi öğrendim.ram ve anakart iptal edilmiş arayacam müşteri hizmetlerini bakalım.

Farklı karttan çekince yapmışlardı, 2 kere oldu. Son 1-2 ayın tüm siparişleri siliniyor müşteri hizmetlerine diyince düzeltiyorlar. Ancak iptal olan siparişi tekrar aktif bir şey yapamazlar, zaten tamamen saçma olur. Soğuk su iç hocam geçmiş olsun.

29 nisan da bende iphone 16 sipariş ettim iptal edildi siyah beyaz lacivert mavi bütün renkleri denedim hep iptal etti Amazon 29 Nisan da kayıt oluşturdum hesap uzmanları sorunu çözecek denildi bugün bu saat oldu 20 tane kayıt oluşturdum hala dönüş yapılmadı hediye kartım var onu kullanıp amazon defterini kapatacağım hata da siparişiniz de şüpheli işlem tespit edildi

29 nisan da bende iphone 16 sipariş ettim iptal edildi siyah beyaz lacivert mavi bütün renkleri denedim hep iptal etti Amazon 29 Nisan da kayıt oluşturdum hesap uzmanları sorunu çözecek denildi bugün bu saat oldu 20 tane kayıt oluşturdum hala dönüş yapılmadı hediye kartım var onu kullanıp amazon defterini kapatacağım hata da siparişiniz de şüpheli işlem tespit edildi
Dünden beri aynı sorunu yaşıyorum. Mail gelecek diyorlar ve düzeldiğine dair mail gelmiyor. Kendileri kaynaklı sorunu bir türlü düzeltemiyorlar. Yanlış çalışan güvenlik sistemleri var

Geri