65-70k bandına oem veya toplama sistem tavsiyesi

Rout

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
70000
Bütçe max 70k çıkabilirim daha çok fps oynuyorum ama hikayeli de oynarım arada şu an bu bütçe en iyi nasıl kullanılabilir anakart ve psu mümkünse değiştirmeyeceğim kalitede olsun uğraşmak istemiyorum çıkartmakla

Bütçe max 70k çıkabilirim daha çok fps oynuyorum ama hikayeli de oynarım arada şu an bu bütçe en iyi nasıl kullanılabilir anakart ve psu mümkünse değiştirmeyeceğim kalitede olsun uğraşmak istemiyorum çıkartmakla
7800x3D-5060Ti 16GB tarzında bir kombo yapılabilir hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Rout
vatan bilgisayar birazdan saat 10 da indirim başlatacak onu bekle

Anakart: İşlemci: Ram: SSD: Soğutucu: Kasa+PSU:
Burası komple tam 44k yapıyor. Ekran kartını 5060Ti 16 GB tercih edersen 26-27-28 neye bulursan üstüne koy 44ün. 9060XT tercih edersen şuan 21e var galiba 65e çözülüyor. Her parçası iyi değiştirmeni gerektirecek bir şey yok.

• Beğen
Burası komple tam 44k yapıyor. Ekran kartını 5060Ti 16 GB tercih edersen 26-27-28 neye bulursan üstüne koy 44ün. 9060XT tercih edersen şuan 21e var galiba 65e çözülüyor. Her parçası iyi değiştirmeni gerektirecek bir şey yok.
Sağolasın hocam cansın montaj işini nasıl çözebilirim pek anlamıyorum bilgisayar montajından kablolamada özellikle

Sağolasın hocam cansın montaj işini nasıl çözebilirim pek anlamıyorum bilgisayar montajından kablolamada özellikle
Hocam valla youtubeda hiç bir şey bilmeden setup kuran bir sürü insan var yabancı hepsi zorlanarakta olsa kurabildiyse sende hayli hayli kurarsın. Lego gibi zaten. İşlemci ram ssd ve soğutucu montajı çok basit. Bunları anakarta montaj ettikten sonra anakartı kasaya montajlıyosun sonra bi tık psu kablolarını bağlamak yorabilir seni ama halledersin diye düşünüyorum.

• Beğen
En olmadı parçalarla bir bilgisayarcıya git ufak bir meblaya birleştirirler ben öyle yapmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir 9070xt de 35 bandında üzerine koyabilirse alınabilir bi ihtimal.

• Beğen
En olmadı parçalarla bir bilgisayarcıya git ufak bir meblaya birleştirirler ben öyle yapmıştım

Bir 9070xt de 35 bandında üzerine koyabilirse alınabilir bi ihtimal.
Onu yapsa zaten muhteşem bişey olur.

Daha geçen gün 33e falan XFX satıldı o tarz bi indirim denk gelse nerdeyse 5060Ti fiyatına 9070xt çok mantıklı.

Ama o zaman güç kaynağını 850 ye çekmesi daha iyi olur.

Geri