ASUS ROG Hyperion kasayı taşıyabilecek masa önerisi

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Öyle valla hocam ROG HYPERİON kasa tek başına 20.8 kg :( size o masa yetiyor ise ne güzel hocam :)

Öyle valla hocam ROG HYPERİON kasa tek başına 20.8 kg :( size o masa yetiyor ise ne güzel hocam :)
biliyorum hocam ağırlığını. dip köşe full kullanıyorum arkayı görmek istemediğimden hesaplayarak almıştım full monitör görüyorum biri dik biri yatay sonra kasa köşesine denk geliyor

• Beğen
Merhaba arkadaşlar. ASUS ROG hyperion kasa kullanıyorum ama kasa yerde duruyor fazla ağır olduğu için boş iken 20 kg parçaları falan içine koyunca oluyor 25-30 kg o yüzden şuana kadar yerdeydi diyorum ki sağlam güzel bir masa alıyim ama bunu taşıyabilecek bir masa bilmiyorum sizin aklınızda var ise önerisi yaparsanız çok sevinirim.
25 30 kg çok abartı bir ağırlık değil hocam herhangi bir masa taşır çok kasmaya gerek yok. https://www.hepsiburada.com/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-beyaz-p-HBV00000Q7F85

• Beğen
Merhaba arkadaşlar. ASUS ROG hyperion kasa kullanıyorum ama kasa yerde duruyor fazla ağır olduğu için boş iken 20 kg parçaları falan içine koyunca oluyor 25-30 kg o yüzden şuana kadar yerdeydi diyorum ki sağlam güzel bir masa alıyim ama bunu taşıyabilecek bir masa bilmiyorum sizin aklınızda var ise önerisi yaparsanız çok sevinirim.
ankaradaysan sitelerden özel yaptır, piyasadakilerin çoğu çok kalitesiz.

• Beğen
ankaradaysan sitelerden özel yaptır, piyasadakilerin çoğu çok kalitesiz.
İstanbuldayım hocam teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

25 30 kg çok abartı bir ağırlık değil hocam herhangi bir masa taşır çok kasmaya gerek yok. https://www.hepsiburada.com/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-beyaz-p-HBV00000Q7F85
Bende 140cm olanı var hocam çok korkutuyor beni neredeyse kasayı taşırken Allah korusun bel fıtığı olucak nerdeyse o derece ağır.

İstanbuldayım hocam teşekkür ederim.

Bende 140cm olanı var hocam çok korkutuyor beni neredeyse kasayı taşırken Allah korusun bel fıtığı olucak nerdeyse o derece ağır.
Hocam koy 2 tane 19 litre damacana su bak bakıyım taşıyormu taşımıyor mu ona göre şekil alırsın.

Suyuda içersin boşa gitmez :)

• Hahaha
Hocam koy 2 tane 19 litre damacana su bak bakıyım taşıyormu taşımıyor mu ona göre şekil alırsın.

Suyuda içersin boşa gitmez :)
Mantıklı hocam ama durduk yere de masa kırılsın da istemiyorum :D

Mantıklı hocam ama durduk yere de masa kırılsın da istemiyorum :D
Kanka o masalar senin sandığın kadar dayanıksız değiller 20 30 kg taşıyamayacaksa niye varlar.

Yahu bide hyperion kasa alan adamsın nereye koyacağını düşünmeden mi aldın :)

• Hahaha
Kanka o masalar senin sandığın kadar dayanıksız değiller 20 30 kg taşıyamayacaksa niye varlar.

Yahu bide hyperion kasa alan adamsın nereye koyacağını düşünmeden mi aldın :)
Yok düşündüm tabi ki de zaten masaya koydum ama baya bir düşündüm birde içime kurt düştü ya gece uyurken masa kırılırsa falan diye mecbur yerde duruyor şuanlık ama daha sağlam bir şey arıyorum :)

Yok düşündüm tabi ki de zaten masaya koydum ama baya bir düşündüm birde içime kurt düştü ya gece uyurken masa kırılırsa falan diye mecbur yerde duruyor şuanlık ama daha sağlam bir şey arıyorum :)
MDF masa yaptırcan hocam tablası 3 4 cm kalınlığında anca öyle için rahat eder.

• Beğen
çoğu masa taşımasına taşır ancak 3-5 ay sonra çoğunun yamulacağı da bir gerçek. kalın bir mdf şart bu kasa için. ayrıca alttan destekler ile desteklemeniz lazım. hyperion kasa çok büyük bir kasa. masaya koyulacak belki de en son kasa. bence koyun yerde dursun direkt. yerde istemiyorsanız da kasa taşıyıcılara bir bakabilirsiniz.

Geri