Kediyi değiştirme vakti gelmiş öyleyse.
kedinin üstüne işerdim şahsenBunun kesin en etkili çözümü nedir ?
Peki sonuç ne oldu parçaları bozuldumu ve temizleme işini nasıl yaptılar?Hepsi farklı kullanıcılara ait.
Olsun herkes kediyi değiştirmeli.Hepsi farklı kullanıcılara ait.
Koku kalmaması lazım kalıntı var demek kolu olmasi.Alkol idrarın mikrobunu yapışıklığını v.b ypk eder bu durumda da kurutsan yeter koku zamanla geçer.
Peki sonuç ne oldu parçaları bozulduğu ve temizleme işine nasıl yaptılar?
Millet konuyu troll sanıyor dalğa geçen geçene bakalim temizledikten sonra kuruluyor açacamBiri temizlemesine rağmen çalışmadı. İkincisini bilmiyorum, konuyu takip edemedim.
Yanılıyorsun hocamKoku kalmaması lazım kalıntı var demek kolu olmasi.
Dalga geçiliyor gibi düşünme; izopropil alkol dışında pek bir çözüm yok, onuda önerdiler zaten. Anakart ve ramler yanmadıysada çalışırsa kokuyu gidermek için bir parça kömür veya eski bi çorabın içine kedi kumu koyup kasaya koyabilirsin kokuyu emiyor bu ikisi. Geçirmezse bi araba kokusu egzost fanının oraya koymayı deneyebilirsin. Anakart bozulduysa elimde garantili msi anakart var ilgilenirsen. Bozulmamıştır ama inşallah.Millet konuyu troll sanıyor dalğa geçen geçene bakalim temizledikten sonra kuruluyor açacam
Koku varsa kalıntı olmuyor mu kalıntı yoksa koku nasıl olacakDalga geçiliyor gibi düşünme; izopropil alkol dışında pek bir çözüm yok, onuda önerdiler zaten. Anakart ve ramler yanmadıysada çalışırsa kokuyu gidermek için bir parça kömür veya eski bi çorabın içine kedi kumu koyup kasaya koyabilirsin kokuyu emiyor bu ikisi. Geçirmezse bi araba kokusu egzost fanının oraya koymayı deneyebilirsin. Anakart bozulduysa elimde garantili msi anakart var ilgilenirsen. Bozulmamıştır ama inşallah.
Kedi idrarı kuruduğunda orada ne yaparsan yap ürik asit kristalleri kalacak ve bu sabun veya alkol gibi normal çözücülerle kolay kolay temizlenemeyen bir şey orada fenilin gibi ek maddelerde var ama ana koku ürik asitten geliyor. Bunu alkolden daha garanti temizlemenin bir yolu vardır muhtemelen ama bilgisayar için kullanmaya uygun yöntem sayısı sayılı. Ne yaparsan yap o koku ve karttaki ürik asit tam çıkmayacak gibi bir şey. Bi araştırırsan düzgün bi yöntem bulursun ama belki.Koku varsa kalıntı olmuyor mu kalıntı yoksa koku nasıl olacak