O soğutucu bu fiyata gidiyorsa inanılmaz kötü koşullarda kullanılmıştır, bu fiyat hiç normal değil.Alınır güzel fiyat.
Normal. Kaçak olarak getirilen D15S'ler o fiyattan sıfır olarak satılıyor zaten.O soğutucu bu fiyata gidiyorsa inanılmaz kötü koşullarda kullanılmıştır, bu fiyat hiç normal değil.
Fan kısmında D15S daha iyi hocam. Phantom spirit'de sesden şikayetçi insanlar vardı.Kule tipi istiyorsan sıfır peerless assassin ya da phantom spirit al arada hiçbir fark yok
Fiyatı normal, ben olsam ben de o fiyatlara satardım. Chromax Versiyonunu 3000 liraya sattım.Normal. Kaçak olarak getirilen D15S'ler o fiyattan sıfır olarak satılıyor zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fan kısmında D15S daha iyi hocam. Phantom spirit'de sesden şikayetçi insanlar vardı.
O olabiliyor hocam. Okistlenmiş, soğutucu levhaları kopmuş veya komple soğutucu bükük olabiliyor. Tabanı çizenlerde var.Ayrıca kule tipini nasıl kötü kullanabilirsiniz küfür mü ediyorsunuz soğutucuyaşaka gibi ya.
Oksitlenmiş Noctua görmedim bu zamana kadar. D14 zamanlarından beridir aktif kullanırım. Yine de dediğin gibi bazen petekleri yamultuyorlar ama onlar da fotosundan falan belli oluyor zaten dikkat etmek lazım.O olabiliyor hocam. Okistlenmiş, soğutucu levhaları kopmuş veya komple soğutucu bükük olabiliyor.
2. elde satanlar vardı. Üst plakanın tamamı çizik ve oksitlenmiş şekildeydi.Oksitlenmiş Noctua görmedim bu zamana kadar. D14 zamanlarından beridir aktif kullanırım.
Tam dayaklık insanlar ya. O kadar sök tak yapıyorum çizik bile olmuyordu.2. elde satanlar vardı. Üst plakanın tamamı çizik ve oksitlenmiş şekildeydi.
PS120SE kullanıyorum bir problem yok. Üretici verileriyle eşleşiyor. Sırf Noctua almak için ikinci el kuletipine 2k para vermeye gerek yok.Normal. Kaçak olarak getirilen D15S'ler o fiyattan sıfır olarak satılıyor zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fan kısmında D15S daha iyi hocam. Phantom spirit'de sesden şikayetçi insanlar vardı.
Benim duyduklarım bunlardı şahsen. Fandan motor sesi geldiği bahsediliyordu. Eğer değilse gerek yok 2. ele ama temiz kullanılmışsa ve termal macun hala duruyorsa ben hala Noctua'dan yana olurdum. Fan türü olarak daha iyi Phantom spirit'den.PS120SE kullanıyorum bir problem yok. Üretici verileriyle eşleşiyor. Sırf Noctua almak için ikinci el kuletipine 2k para vermeye gerek yok.