Noctua D15S 2 el Alinir mi?

9K fiyata satılan bir soğutucunun ikinci ele 2K'ya satılması bana anormal geldi. Sıvı soğutmalara bakın derim.

Kule tipi istiyorsan sıfır peerless assassin ya da phantom spirit al arada hiçbir fark yok

O soğutucu bu fiyata gidiyorsa inanılmaz kötü koşullarda kullanılmıştır, bu fiyat hiç normal değil.
Normal. Kaçak olarak getirilen D15S'ler o fiyattan sıfır olarak satılıyor zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kule tipi istiyorsan sıfır peerless assassin ya da phantom spirit al arada hiçbir fark yok
Fan kısmında D15S daha iyi hocam. Phantom spirit'de sesden şikayetçi insanlar vardı.

Normal. Kaçak olarak getirilen D15S'ler o fiyattan sıfır olarak satılıyor zaten.

Fan kısmında D15S daha iyi hocam. Phantom spirit'de sesden şikayetçi insanlar vardı.
Fiyatı normal, ben olsam ben de o fiyatlara satardım. Chromax Versiyonunu 3000 liraya sattım.

Ayrıca kule tipini nasıl kötü kullanabilirsiniz küfür mü ediyorsunuz soğutucuya :D şaka gibi ya.

O olabiliyor hocam. Okistlenmiş, soğutucu levhaları kopmuş veya komple soğutucu bükük olabiliyor.
Oksitlenmiş Noctua görmedim bu zamana kadar. D14 zamanlarından beridir aktif kullanırım. Yine de dediğin gibi bazen petekleri yamultuyorlar ama onlar da fotosundan falan belli oluyor zaten dikkat etmek lazım.

PS120SE kullanıyorum bir problem yok. Üretici verileriyle eşleşiyor. Sırf Noctua almak için ikinci el kuletipine 2k para vermeye gerek yok.

PS120SE kullanıyorum bir problem yok. Üretici verileriyle eşleşiyor. Sırf Noctua almak için ikinci el kuletipine 2k para vermeye gerek yok.
Benim duyduklarım bunlardı şahsen. Fandan motor sesi geldiği bahsediliyordu. Eğer değilse gerek yok 2. ele ama temiz kullanılmışsa ve termal macun hala duruyorsa ben hala Noctua'dan yana olurdum. Fan türü olarak daha iyi Phantom spirit'den.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,157
Üyeler
194,872
Son üye
Mert.001
Geri