🔥İndirim MONTECH HyperFlow Silent 360 Siyah veya Beyaz - 3.999 TL

Chitragupta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
Hem siyah hem beyaz modeli iyi indirime girmiş. Sessiz çalışıyor diyen de var. Sessiz lafı sadece adında var diyen de var. Peşin fiyatına 3 taksit var. Bu fiyata alınabilir mi? Alınabilir.

240 olsa iyiydi :(

çok güzel duruyor alsam mı şu kasaya ne dersiniz pompa sesi asla istemiyorum, şuan memnunum hava soğutmadan alırsam görsel açıdan alıcam ama ses konusunda çok da hassasım

Ekler

• 35980.webp
    35980.webp
    576.2 KB · Hit: 185
çok güzel duruyor alsam mı şu kasaya ne dersiniz pompa sesi asla istemiyorum, şuan memnunum hava soğutmadan alırsam görsel açıdan alıcam ama ses konusunda çok da hassasım
3100rpm dönen herşeyde ses olur hocam.

3100 rpm hayatta döndürmem minimumu neyse o sistem boştayken
yüzde 80 altına düşürülmez pompa hızı hocam soğutmayı sağlayan fandan çok pompadır cpu üstünden uzaklaştırılan sıvı miktarıdır başarılı bir soğutucuya benziyor alıp denenebilir. Amazonda birde ürün hertürlü alır denenir.

Fiyatı buydu hocam ara ara zam yapıp indirim yapıyorlar. Kuponsuz fırsat değil o yüzden.

Hem siyah hem beyaz modeli iyi indirime girmiş. Sessiz çalışıyor diyen de var. Sessiz lafı sadece adında var diyen de var. Peşin fiyatına 3 taksit var. Bu fiyata alınabilir mi? Alınabilir.

Alınır baya iyi soğutucu bu fiyata bütçesini soğutucuya fazla vermemek isteyenler alabilir. Ama sessiz denildiği kadar sessiz değil gene sesli bi soğutucu ama fan karakteride önemli

Aman sıvı sıvı fan felan alma ses kacilinmaz 🥺 bende vantilatör var sanki evde.

yüzde 80 altına düşürülmez pompa hızı hocam soğutmayı sağlayan fandan çok pompadır cpu üstünden uzaklaştırılan sıvı miktarıdır başarılı bir soğutucuya benziyor alıp denenebilir. Amazonda birde ürün hertürlü alır denenir.
3200rpm (%100 hız) ile 2500rpm (%50 hız) arasında 1 derecelik fark oluyor benim sıvı işlemcide. (Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm)

3200rpm (%100 hız) ile 2400rpm (%50 hız) arasında 1 derecelik fark oluyor benim sıvı işlemcide. (Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm)
3200rpm yüzde 100 se yüzde 50 nasıl 2400rpm oluyor hocam.

3200rpm yüzde 100 se yüzde 50 nasıl 2400rpm oluyor hocam.
pwm yüzdesi. zaten pompaların minimum seviyesi var sağlıklı çalışabilmeleri için, sana sessiz gelen yeri bulup hızı sabitlemek gerekiyor yoksa her pompa sesli.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-04 194049.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-04 194049.webp
    15.8 KB · Hit: 14
AIO pompalarinda, omrunden gitmemesi icin, smart fan ayari onerilmiyor. Bu yuzden aslinda sabit degerde kullanilmasi lazim, en mantikli olani max devirde kullanmak ya da ona yakin.

Benim AIOnun pompasi %100 devir altinda ciyaklamaya basliyor, tam devirde ses yok, enteresan cihaz :) (Alphacool T38)

Geri