mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 946
wraithin taksiti yok diye biliyorumTaksit yapılıyorsa alacağım 1500'e
wraithin taksiti yok diye biliyorumTaksit yapılıyorsa alacağım 1500'e
evet hocamHocam bu mouse yi kabloyla sarj edip kullanabilirmiyiz
ben de geçen indirimde gördüm sensör vs olarak fiyata göre baya iyi benceTeşekkürler hem de kablosuzmuş nasıl bir mouse'tur peki
HAYIRLI OLSUN MOUSE PAD İÇİN BÜTÇEN NEDİRVarmış 9 taksit aldım fark koydu ama. Mouse pad önerisi de yapabilir misin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
atk x1 aldım arkadaşlar h.o
1000 tl hocam ilk linke bak. almışın herhalde hayırlı olsun.Kardom 1500 tl ye yakın bu mouse ta 1000 lira civarı bir şey lazım bana
Teşekkürler onu da 400 tl ye trendyoldan kuzenin beğendiği bir şeyi aldımHAYIRLI OLSUN MOUSE PAD İÇİN BÜTÇEN NEDİR
Evet aldım teşekkürler arkadaşların önerdiği bir başka mouse'u taksitle aldım. Pad olarak ta trendyoldan aldım.1000 tl hocam ilk linke bak. almışın herhalde hayırlı olsun.
İyi forumlar arkadaşlar 1000 tl bütçeye mouse önerisi yapabilir misiniz.
Bunun yanına bir de bütçeden bağımsız mouse pad önerisi de alabilirsem sizlerden çok iyi olur, şimdiden teşekkürler.
Kardom rampage markasından o kadar kaçıyorum ki inanamazsın. Satın aldım mouse zaten atk marka wraith üzerinden.![]()
Rampage Blink Beyaz Rgb Makrolu 12800 Dpi E-spor Örgü Kablo Profesyonel Gaming Mouse Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Blink Beyaz Rgb Makrolu 12800 Dpi E-spor Örgü Kablo Profesyonel Gaming Mouse Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Yaklasik 1 yıl kadar kullandım aktif olarakta kulaniyorum hala bı sıkıntı çıkmadı önermek için attimKardom rampage markasından o kadar kaçıyorum ki inanamazsın. Satın aldım mouse zaten atk marka wraith üzerinden.