380Hz monitör vs 610Hz monitör

İllaha yükseltmek istiyorsan 500hz+ 0.03 ms değer veren oled al, en kral tn paneli de alsan 1 ms değer vermiyor ortalama.
bu çok daha mantıklı ama oled alıcak bir insan isen monitörün dinlendirme sürelerini uyku zamanına ayarlamanız lazım unutmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

niko bir örnek
kesinlikle bende 300 hz var yine çok uçuk ama ucuza temiz çözmüştük zamanında

niko bir örnek
Niko bile 360Hz kullanıyor en iyi Hz ideali 😂

bu çok daha mantıklı ama oled alıcak bir insan isen monitörün dinlendirme sürelerini uyku zamanına ayarlamanız lazım unutmayın

kesinlikle bende 300 hz var yine çok uçuk ama ucuza temiz çözmüştük zamanında
Oled monitör aldım dün iptal ettim sırf şu ayarlarla uğraşmamak için hocam 4K mini-led monitörüm var zaten diyerek :D

Bazen harcamak için şaşırıyorum hocam neye harcasam diye insan oğlu doyumsuz valla :D

Bence de boşa masraf geldi bana da hocam çok haklısınız profesyonel bile olsan 380Hz neyine yetmez dimi :D
Konu Profesyonel E-sports gaming olduğunda işler değişir hocam :D Öyle bir oyuncunun hayatı tamamen oyun oynayıp bundan para kazanmaktır ve 1 ms gecikme yüzünden bile düşmanı öldüremediği durumları elemek için 610 hz monitörü satın almak gayet makul bir tercih olur.

Niko bile 360Hz kullanıyor en iyi Hz ideali 😂

Oled monitör aldım dün iptal ettim sırf şu ayarlarla uğraşmamak için hocam 4K mini-led monitörüm var zaten diyerek :D
evet bu tip sorunlar monitörün getirdiği kalite hissi vs ama çok can sıkıcı işler ama zaten dinlenme süresi çok uzun değil max 10-15 dk insanı bir masadan kaldırır dinlen denir ama oyunda olursa sıkıntı büyük

boş verGit o parayı Zurna ye
Pizza yiyorum hocam hatta şuan 😂😂

Geçmeye değmesi için e-spor turnuvalarında top seviyeye oynayıp bu işten para kazanan biri olman lazım.
Bi an heves ettik hocam iyi ki almadım boşa masraf olacaktı sizlerin cevaplarıyla da daha çok vazgeçtim elimdeki Asus 380hz ile devam 😍

aga try hard fps oynamıyorsan hiç gerek yok zaten pc 6 küsür fpsleri görmüyorsa hiç düşünme bile

Pizza yiyorum hocam hatta şuan 😂😂

Bi an heves ettik hocam iyi ki almadım boşa masraf olacaktı sizlerin cevaplarıyla da daha çok vazgeçtim elimdeki Asus 380hz ile devam 😍
Benim içinde bir tane zurna ye bari

Benim içinde bir tane zurna ye bari
Senin için zurna yiyeceğim hocam yerken onun fotosunu atıcam o dürümün sosunu bol soslu zurnayı :D

aga try hard fps oynamıyorsan hiç gerek yok zaten pc 6 küsür fpsleri görmüyorsa hiç düşünme bile
Öyle hocam bir an heves ettim de vazgeçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,231
Üyeler
194,243
Son üye
Enzo72
Geri