Bu stand hayat kurtarır. Monitörü istersen masaya bile yapıştırırsın. Dikkat etmen gereken tek nokta, kolu masanın tam ortasına sabitlemeyeceksin. Kendine göre sağa ya da solda bir yerde olması gerekiyor çünkü Z şeklinde bir stand. Örneğin ben bilmediğim için masayı ortaladım. Benim kullanım şeklime göre yine işimi görüyor ama diğer türlü olsa daha iyi olurdu.Arkadaşlar bu stand nasıldır? Monitörü en fazla ne kadar aşağı indirmeye müsade eder? Monitörü sabitledigimiz yerden daha aşağı iniyor mu
Rica ederim hocam bu fiyatlara bir daha zor bulunur bende de vardı extra olarak laptop standı ve f80 aldım.Aklımda yokken 2.'yi aldım, bu fiyata bedava yedek dursun. Temu hatırlatması için teşekkürler @Yukosss
Alıntıyı görüntüle
Konuda mevcut hocam link olarak tıklayabilirsiniz.Ürün linkini atar mısınız
Maximum ile taksit seçeneği var ama peşin fiyatına değil.taksit yok demi yerel depodan yapabilirlerdi isteseler
Laptop standı olarak ne aldın?extra olarak laptop standı aldım.
Hocam bunu aldım https://www.northbayouturkiye.com/urun/nb-north-bayou-fp-2 incelemek istersen.Bazı arkadaşlara bu yöntem ile kupon tanımlamamış, başka şeyler yazarak deneyin. Örneğin:
"The prices are too high to afford. Could you provide me a discount coupon?"
Laptop standı olarak ne aldın?
Masaya direkt delip sabitlemek hocam.Masamın arkasında tutturacak yer yok başka bi yolu varmıdır yanlarda da yok![]()
sanırım şansa veriyor 20 yi kullandığım 2 hesaptada vermedi999TL konusuna ziyade kısa ve özet geçiyorum. Oraya da yazdım ama görmeyen arkadaşlar var. 999TL Konusu
Temu müşteri hizmetlerinden %20 kuponu al. -210TL İniyor. Müşteri hizmetlerine 2-3 defa '' please remove the minimum purchase limit, i cant afford it '' yazın.
Ürün : F80 Monitör Standı
Alıntıyı görüntüle
Bende extra 10tl kredi vardı o yüzden 854TL
Alacaksanız ben almayacağım benim hesabımı da kullanabilirsinizsanırım şansa veriyor 20 yi kullandığım 2 hesaptada vermedi
Güle güle kullan hocam ne demek.Zaten alanım dar olduğu için monitör kolu almak zorundaydım h100 ile bunun arasındaydım hangisi daha çok aşağı iner diye. Konu sahibi arkadaş sağ olsun yardımcı oldu
Alıntıyı görüntüle