🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

Aklımda yokken 2.'yi aldım, bu fiyata bedava yedek dursun. Temu hatırlatması için teşekkürler @Yukosss

1777982105239.webp

Arkadaşlar bu stand nasıldır? Monitörü en fazla ne kadar aşağı indirmeye müsade eder? Monitörü sabitledigimiz yerden daha aşağı iniyor mu
Bu stand hayat kurtarır. Monitörü istersen masaya bile yapıştırırsın. Dikkat etmen gereken tek nokta, kolu masanın tam ortasına sabitlemeyeceksin. Kendine göre sağa ya da solda bir yerde olması gerekiyor çünkü Z şeklinde bir stand. Örneğin ben bilmediğim için masayı ortaladım. Benim kullanım şeklime göre yine işimi görüyor ama diğer türlü olsa daha iyi olurdu.

Bazı arkadaşlara bu yöntem ile kupon tanımlamamış, başka şeyler yazarak deneyin. Örneğin:

"The prices are too high to afford. Could you provide me a discount coupon?"

extra olarak laptop standı aldım.
Laptop standı olarak ne aldın?

Masamın arkasında tutturacak yer yok başka bi yolu varmıdır yanlarda da yok😀

Hiç aklımda yokken bir tane daha çektim işyerinde kullanırım artık 865 TL ye geldi.

Çektim bir tane teşekkürler

Bazı arkadaşlara bu yöntem ile kupon tanımlamamış, başka şeyler yazarak deneyin. Örneğin:

"The prices are too high to afford. Could you provide me a discount coupon?"

Laptop standı olarak ne aldın?
Hocam bunu aldım https://www.northbayouturkiye.com/urun/nb-north-bayou-fp-2 incelemek istersen.

Pazarama da troy kart ile aldım ama artı bonus vardı bende 600 küsüre geldi :) Pazarama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Masamın arkasında tutturacak yer yok başka bi yolu varmıdır yanlarda da yok😀
Masaya direkt delip sabitlemek hocam.

please remove the minimum purchase limit, i cant afford it bunu yazınca %20 kupon verdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sanırım şansa veriyor 20 yi kullandığım 2 hesaptada vermedi
Alacaksanız ben almayacağım benim hesabımı da kullanabilirsiniz

Zaten alanım dar olduğu için monitör kolu almak zorundaydım h100 ile bunun arasındaydım hangisi daha çok aşağı iner diye. Konu sahibi arkadaş sağ olsun yardımcı oldu sayesinde hem uygun fiyat a almış oldum hem de karar vermemizi sağladı
1000268702.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,577
Üyeler
194,460
Son üye
Dilbaz
Geri