🔥İndirim MSI RTX 5070 VENTUS 3X 35999TL ITOPYA

Arkadaşlar ne olur 31-32 altına 9070xt, 29 altına 5070, 45 altına 5070TI olmadığı sürece başlık açmayın. Ne olur.. Kimse zaten internette 36200 olan ekran kartının 36 olmasını beklemiyor. Ne olur yapmayın. Yeter. Tacihi 9070xt 39 a düştü diye adam başlık açıyor. 40 liraya 5070 ti var sahibindende. Mantıklı düşünerek konu açın. Sadece dostane bir rica bu başka bir şey değil..
vallahi bir süredir beklemekteyim o rakamlara bulamadım ki zaten daha 9070xt mi 5070 mi ona bile karar veremedim vetemediğim gibi nvidia grubu bi anda her yerde rakamları yukarı çekti allah yardımcımız olsun ya çıldıracağım ya pcyi yakıp kurtulacağım

Arkadaşlar ne olur 31-32 altına 9070xt, 29 altına 5070, 45 altına 5070TI olmadığı sürece başlık açmayın. Ne olur.. Kimse zaten internette 36200 olan ekran kartının 36 olmasını beklemiyor. Ne olur yapmayın. Yeter. Tacihi 9070xt 39 a düştü diye adam başlık açıyor. 40 liraya 5070 ti var sahibindende. Mantıklı düşünerek konu açın. Sadece dostane bir rica bu başka bir şey değil..
hocam biraz dusuk bi soru olucakta 9060xt 16gb almak icin hangi fiyatı beklemeliyim 0 olarak en ucuz simdiye kadar xfx 19.9k ya gordum almadım

36k ya ventusu ne akla hizmet indirim diye atarsınız ki burayı instada paylaşınca işi bilmeyenler ele geçirmiş. Sıcak fırsatlar mod süzgecinden geçmeli
bro bu rollenmeler ne ya anlayamadım hesabın eski diye yetkili merci mi oluyorsun kartın en ucuzu 37.5k ki o da dandik bir satıcı 40k gözüküyor normalde itopya 36k fiyatla paylaştı diye belki almak isteyen vardır haberi olsun diye paylaştım yani indirimin büyüğü küçüğü olmaz ki 1500 lira az para mı sadece vatan astronomik indirimler için mi konu açılıyor burada yanlış mı biliyorum

hocam biraz dusuk bi soru olucakta 9060xt 16gb almak icin hangi fiyatı beklemeliyim 0 olarak en ucuz simdiye kadar xfx 19.9k ya gordum almadım
Kralım onu bilemem ki ya, Sahibindene şimdi baktım 15-20 arası bir sürü var yapıştır birini geç vallahi bişey diyemiycem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vallahi bir süredir beklemekteyim o rakamlara bulamadım ki zaten daha 9070xt mi 5070 mi ona bile karar veremedim vetemediğim gibi nvidia grubu bi anda her yerde rakamları yukarı çekti allah yardımcımız olsun ya çıldıracağım ya pcyi yakıp kurtulacağım
40 küsürlere 70ti ler düşerse sallarsın bir tane yoksa 29-39 gibi msrp 9070xt atarsın yakın zamanda

Suprim değil, Vanguard değil, Gaming serisi de değil, ne bu fiyat şimdi? Tam itopya'dan beklenecek bindirim.

29 altına 5070'i zor bulursun be kankam nasıl bir beklenti anlamadık gitti
Reis normalde satılması gereken fiyat hak ettiğimiz fiyat bunlar ama işte bizi hep eşek yerine koydukları için. Bence oyun yasağının gelmesini bekle oyun yasağı gelince batacaklar

Reis normalde satılması gereken fiyat hak ettiğimiz fiyat bunlar ama işte bizi hep eşek yerine koydukları için. Bence oyun yasağının gelmesini bekle oyun yasağı gelince batacaklar
Artık bize öyle bir algı aşılamışlarki yani bir şey birkaç bin tl indirime girdiğinde çok ucuz diyoruz. Yaw üniversite hazırlık öğrencisi olduğunu düşün sana haftada 1000 tl veriyorlar. 9 ay okul var. 9 . 4 kaç eder? 36 eder. Bulduğun sayıyı da 1000 ile çarp 36 bin tl. Yani böyle görüyorumda insanlara garip bir ucuz algısı aşılamışlar gibi. Oyunları çocuklar oynamayacak da kim oynayacak? Öğrenciler oynamayacak da kim oynayacak?

• Beğen
Reaksiyonlar: Rout
Kralım onu bilemem ki ya, Sahibindene şimdi baktım 15-20 arası bir sürü var yapıştır birini geç vallahi bişey diyemiycem.

40 küsürlere 70ti ler düşerse sallarsın bir tane yoksa 29-39 gibi msrp 9070xt atarsın yakın zamanda
Yani 2 gün önce nvidia fiyatları bi tık alttaydı ama 2 günde nolduysa 36ya almadığım kart 5070 prime 44 oldu ben hiiç aşağı geleceğini sanmıyorum sapphire 9070xt pulse alıp geçmeyi düşünüyorum ama bi yandandq dediğin gibi fiyatlar aşağı gelirse kendime söverim 5070ti ye zatwn giremiyoeum imkansız 45e bile düşmez bence

Bu arada sıcaklığı nasıldır diye soranlar için, 5 ay kullanıp Şubat'ta sattığım 5070 Ventus 2X'in 5 dakikalık Furmark 2 testi sonucunda sıcaklık değerlerini fotoğraf olarak ekliyorum. 3X versiyonu muhtemelen 3-5 derece daha serin çalışır aynı fan devirlerinde ve ortam koşullarında.

1778014763271.webp

Geri