Öneri Yurtdışı xiaomi alınır mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
603
Reklam Amaçlı Paylaşım
Bi 6 ay önce forumdan biri önermişti burayı 15t pro alıcam ama güvenilir mi IMEI sorun çıkartırmı bilmiyorum daha önce burdan telefon alan birisi varmıydı
WhatsApp'ta TEKNOLOJİYE DAİR HER ŞEY kanalını takip edin: https://whatsapp.com/channel/0029Vb4VyoLBqbr86R4iW40z

Ben ocakta 15t pro satın aldım 26bin TL'ye kapalı çarşı esnafından imeisiz, en mantıklısı kaçak almak bence. istersen 1-2kya imei de atıyorlar tertemiz 30kya son model telefon sahibi oluyorsun kamerası efsane

Cihazdan ziyade satıcı önemli YD telefon işinde. Satıcı güvenilir ise sıkıntı olmaz. Ben 4 yıl yurtdışı cihaz (Xiaomi) kullandım, eşim hâlâ (Poco) kullanıyor.

Ben ocakta 15t pro satın aldım 26bin TL'ye kapalı çarşı esnafından imeisiz, en mantıklısı kaçak almak bence. istersen 1-2kya imei de atıyorlar tertemiz 30kya son model telefon sahibi oluyorsun kamerası efsane
Server kayıtlı diyor da bu sarıcı güvenilir mi? bilmiyorum ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet işte 30 a böyle bir telefon almak çok iyi

Bendede s25 ultra var ama kapanmadı hala sürekli bildirim geldi ama şuan bildirimde gelmiyor aldığım kişi telefonu normal kapatmadığın veya uçak moduna almadığın sürece kapanmaz demişti

Bendede s25 ultra var ama kapanmadı hala sürekli bildirim geldi ama şuan bildirimde gelmiyor aldığım kişi telefonu normal kapatmadığın veya uçak moduna almadığın sürece kapanmaz demişti
Hocam server kayıtlı diyor bildiğim kadarıyla server kayıtlı olanlar sorun çıkarmıyor ama satıcı güvenilir mi? ondan emin olamıyorum bir türlü sizin bildiğiniz satıcılar varmı yurtdışı telefon satan

Mersindeyim bi abimin tanıdğından almıştık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri