Aynen hatta ben siyahını görmedim desem yeridir sadece 1 2 kere gördümSiyah olanda tık yok ama beyaz olanın fiyatı sürekli düşüyor.
Aynen hatta ben siyahını görmedim desem yeridir sadece 1 2 kere gördümSiyah olanda tık yok ama beyaz olanın fiyatı sürekli düşüyor.
Kasa değiştirmek için yer arıyordum teşekkürler güzel indirimNzxt H7 Flow 2024 CM-H72FW-01 Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Nzxt H7 Flow 2024 CM-H72FW-01 Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Sepette bilgisayar bileşenlerinde geçerli 250 TL'lik kupon çıkıyor. Çıkmazsa anasayfadaki reklam kısmındaki kuponları kullanınız. Kuponsuz hali bile son yılın en düşük fıyatı.
Alıntıyı görüntüle
Hocam masallah, onden bi fotografinida cekebilir misiniz? Bende bu kasayi almayi dusunuyorum, emektar cm690i (2007) emekli edecegim. Beyaz anakart, siyah ram ve ram slotlari, gri gpu ve siyah power kablolari ile guzel bi goruntu cikar mi sizce?
420 öne mi sığıyor420 mm sıvı soğutma desteği![]()
Evet.420 öne mi sığıyor
Bu kasaya bence beyaz daha cok yakisiyor hocam, siyahi bu kadar guzel degil.Niye siyahta indirim yapmıyorlar bıktık beyaz kasa indirimlerinden görmek istemiyorum artık….
iyi değil miymiş? phanteks p400a rgb var bende. 360mm desteği için geçmeye değmez mi?maşallah 5 dönüm kasa bir kere satın alıp iptal etmiştim nerde o eski NZXTler muhabbetinden sonra.
bilmiyorum hocam o zaman ikna ettiler beni almadım. ama neredeyse bedavaya verecekler kasayı o kadarda kötü değildir diye düşünüyorum bu parada.iyi değil miymiş? phanteks p400a rgb var bende. 360mm desteği için geçmeye değmez mi?
vazgeçtim ya. 240lık sıvı sogutma ile devam. çok ilerde baska kasa alırımbilmiyorum hocam o zaman ikna ettiler beni almadım. ama neredeyse bedavaya verecekler kasayı o kadarda kötü değildir diye düşünüyorum bu parada.