Sadece CS, Valo oynamıyorum. Ayrıca sanırım bu mouse'un skatezleri biraz değişikmiş uyumlu bir şey arıyorum yada hem skatez hem mousepad almalıyım.FPS tarzı oyunlar oynamiyorsan fazla para bayilmaya gerek yok bence ortalama binklasse mousepad yeterli olacaktır 700 TL ye
Speed versiyonunu mu Hybrid versiyonunu mu önerirsiniz peki? Ayrıca kullanıyor musunuz?Wraith Spirit of Aim Pro
speed ya da hybrid versiyonuna sizin karar vermeniz daha doğru olacaktır. kullandığınız DPI, sensivity, oyun tarzınıza göre değişir.Sadece CS, Valo oynamıyorum. Ayrıca sanırım bu mouse'un skatezleri biraz değişikmiş uyumlu bir şey arıyorum yada hem skatez hem mousepad almalıyım.
Speed versiyonunu mu Hybrid versiyonunu mu önerirsiniz peki? Ayrıca kullanıyor musunuz?
speed al kullanıyorum öneririmSadece CS, Valo oynamıyorum. Ayrıca sanırım bu mouse'un skatezleri biraz değişikmiş uyumlu bir şey arıyorum yada hem skatez hem mousepad almalıyım.
Speed versiyonunu mu Hybrid versiyonunu mu önerirsiniz peki? Ayrıca kullanıyor musunuz?
+1speed al kullanıyorum öneririm
ben xradersta kullandım klasse de wraithinki biraz daha iyiydi fpslerde speedde aman aman speed değil dengeyi iyi ayarlamışlarDaha önce kaliteli mousepad kullanmadığım için hiç karşılaştırabileceğim bir mousepad olmadığından kıyas da yapamıyorum kaldım öyleXRades'in 90x40 mousepad'ını kullanıyordum Ajazz Aj159PRO ile
ESPTiger Tang Dao (Pioneer Series), Wraith Ace Series bunlar da öneriliyor sanıyorum kiben xradersta kullandım klasse de wraithinki biraz daha iyiydi fpslerde speedde aman aman speed değil dengeyi iyi ayarlamışlar![]()
yok şunlara bakESPTiger Tang Dao (Pioneer Series), Wraith Ace Series bunlar da öneriliyor sanıyorum ki
www.klassegear.com
Kaliteli bir şey almak istiyorum, uzun süre dayanabilecek yani, şuan kullandığım bu xraders çok hızlı kirleniyor mesela istemiyorum böyle bir şey. Aim Pro SCR taban kullanıyormuş, Ace Poron kullanıyor mesela bu farklar ne kadar fark ettiriyor hiç bilmiyorum.yok şunlara bak
![]()
Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bu ikisinide kullandım öneririm istersen xraderstan önerebilirim![]()
KlasseGear Longteng Huoyun Gaming Mouse Pad
Espor efsanesi Longteng Huoyun KlasseGear'da! Amundsen hibrit yüzey, %50 hız/kontrol dengesi ve Micro Knit dikiş kalitesiyle tam hakimiyet şimdi masanda.www.klassegear.com
valla üstünde yemek yemezsen veya bişeyler içmezsen kolay kolay kirlenmezKaliteli bir şey almak istiyorum, uzun süre dayanabilecek yani, şuan kullandığım bu xraders çok hızlı kirleniyor mesela istemiyorum böyle bir şey. Aim Pro SCR taban kullanıyormuş, Ace Poron kullanıyor mesela bu farklar ne kadar fark ettiriyor hiç bilmiyorum.