Risk budur.İptal yapıştırdım direkt onlar iptal edince geç yatar iade
Hocam legalmi bilmemde başıma çok geldi zamanında hepsiburada üzerinden yarı fiyatından ucuza s24+ almıştım forumda paylaşılınca 3 saat onca sebepsiz iptal geldibu yaptıkları legalmi peki?
bildiğim kadarıyla o ürünü satın aldığın fiyattan satmak zorundalar diye biliyorumbu yaptıkları legalmi peki?
aga neredeyse 200 kisi urun almistir baya bi mağdur var nasil olacak bubildiğim kadarıyla o ürünü satın aldığın fiyattan satmak zorundalar diye biliyorum
590 kişi almış sanırsamaga neredeyse 200 kisi urun almistir baya bi mağdur var nasil olacak bu
Adet*590 kişi almış sanırsam
iptal etsemmi aga bendeHocam legalmi bilmemde başıma çok geldi zamanında hepsiburada üzerinden yarı fiyatından ucuza s24+ almıştım forumda paylaşılınca 3 saat onca sebepsiz iptal geldi
Aga sen bilirsin bekle istersen ben para iadesi öyle olunca geç geliyor diye kendim ettim direkt yattıiptal etsemmi aga bende
bende iptal ediyorumAga sen bilirsin bekle istersen ben para iadesi öyle olunca geç geliyor diye kendim ettim direkt yattı
uzgunuz su anda kargoya verildigi icin iptal edemiyoruz diyorlarAga sen bilirsin bekle istersen ben para iadesi öyle olunca geç geliyor diye kendim ettim direkt yattı
yav babacim verim parami ugeastirmayin beni Allahtan fazla alanlardan degilimuzgunuz su anda kargoya verildigi icin iptal edemiyoruz diyorlar
uzgunuz su anda kargoya verildigi icin iptal edemiyoruz diyorlar
Hocam canlı destek üzerinden yaptımuzgunuz su anda kargoya verildigi icin iptal edemiyoruz diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yav babacim verim parami ugeastirmayin beni Allahtan fazla alanlardan degilim