2K monitör alınmalı mı?

boltreny7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,038
1080P mi 2K mi alınmalı sizce? Bütçe 7.000
İleri dönük olmasını istiyorum kartım rx 5600 xt

İleri dönük olmasını istiyorsan 2K yani.

ileri dönük olsun istiyorum demişsin zaten 2k alsana madem. Birde o paraya 1080p neden alasın? kendin kendine cevap vermişsin hocam zaten al 2k geç

ileri dönük olsun istiyorum demişsin zaten 2k alsana madem. Birde o paraya 1080p neden alasın? kendin kendine cevap vermişsin hocam zaten al 2k geç
5600xt 2k kaldırıyormu peki önemli olan soru o ben bilmiyorum açıkcası

5600xt 2k kaldırıyormu peki önemli olan soru o ben bilmiyorum açıkcası
İleri dönük olsun derken kastettiği 1-2 yılda değil de 4-5 yıl sonra ekran kartı değiştireceği ise o zaman 1080p ama haricinde bütçe imkanı varken 2K almaması için bir sebep yok.

imzadaki sistem hayal sistemmi usta
evimdeki sistem, iş yerime sistem diziyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7k ya 1080p de var 2k da var monitör önerisi için açtım konuyu

İleri dönük olsun derken kastettiği 1-2 yılda değil de 4-5 yıl sonra ekran kartı değiştireceği ise o zaman 1080p ama haricinde bütçe imkanı varken 2K almaması için bir sebep yok.
Hocam şimdiki sistemi oyunlarda vs 2k da acı cekecekse hiç keyif almayacaksa neden 2k alsın dandik 3 bin tl ye 1080p monitörler var gayette iş görür 2 sene sonra 2k alır ana monitör olarak

evimdeki sistem, iş yerime sistem diziyorum.

7k ya 1080p de var 2k da var monitör önerisi için açtım konuyu
İş yerine dizdiğine göre oyun oynamazsın yapıştır 2k geç bence o zaman

Hocam şimdiki sistemi oyunlarda vs 2k da acı cekecekse hiç keyif almayacaksa neden 2k alsın dandik 3 bin tl ye 1080p monitörler var gayette iş görür 2 sene sonra 2k alır ana monitör olarak
AAA oyunlar dışı 2K oynayabilirim bu paraya 1080p almak istemiyorum

Ben de diyorum ki ileride ekran kartı değiştirme planı varsa almışken 2K alıp bir süre 1080p kullansın.

Arada oyun takılıyorum hocam bütçeyi bu kadar çıkardım 2K istiyorum ayrıyetten de 2K monitör alıp 1080p kullansam pikselleri sayar mıyım

Bir de bu paralara sorun çıkarmayacak ne monitör alınabilir

Arada oyun takılıyorum hocam bütçeyi bu kadar çıkardım 2K istiyorum ayrıyetten de 2K monitör alıp 1080p kullansam pikselleri sayar mıyım

Bir de bu paralara sorun çıkarmayacak ne monitör alınabilir
Ona bir şey diyemeyeceğim muhtemelen görüntü kalitesizleşir ama benim bilgim yok maalesef

eğer iş yerinde oyun oynayacaksanız o kartla 1080p alın

Geri